Τα ρίχνει στον 19χρονο o 21χρονος Ροδίτης

«Αυτός χτύπησε την Ελένη» λέει στην κατάθεσή του - Βίαιο το παρελθόν του, αναφέρουν συμπολίτες του

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 15:25

ΡΟΔΟΣ
Αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο ο 21χρονος Έλληνας στην απολογία του.
Μέσα από αυτή, ο νεαρός, γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, ρίχνει όλες τις ευθύνες στον 19χρονο Αλβανό και υποστηρίζει πως εκείνος περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές του.
«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για την άτυχη κοπέλα και έχω μετανιώσει για την ανάμειξή μου στη συγκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης του συγκατηγορουμένου μου. Επίσης θα ήθελα από την αρχή να δηλώσω ότι ο συγκατηγορούμενός μου ψεύδεται ασυστόλως και περιγράφει τις δικές του πράξεις ως δικές μου, με σκοπό να απαλλάξει τον εαυτό του από τις ευθύνες του», ανέφερε στην απολογία του ο 21χρονος.


Υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του χτύπησε την άτυχη φοιτήτρια και αποφάσισε να την πετάξει στα βράχια, όπου βρέθηκε νεκρή.
Τονίζει πως υπήρξε νωρίτερα παρεξήγηση μεταξύ του 19χρονου και της 21χρονης. Όπως λέει, «τα λόγια που του είπε, σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα, αλλά σε εκείνον οργή».
Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα.
«Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο, αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν. Πίστευε πως η Ελένη Τοπαλούδη ήταν ήδη νεκρή».
«Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου. Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν».
Όπως λέει ο 21χρονος στη συνέχεια επέστρεψαν στο διαμέρισμα και καθάρισαν.
«Ήταν ψυχρός και απόμακρος. Είχε αφήσει υπονοούμενο ότι αν δεν κάνω ό,τι λέει, θα έχω την τύχη της κοπέλας. Επειδή είναι γνώστης πολεμικών τεχνών φοβήθηκα. Μέχρι και σήμερα είμαι σε κατάσταση σοκ», λέει μεταξύ άλλων ο 21χρονος...
Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ
«Την 27η Νοεμβρίου 2018 ο 19χρονος με ρώτησε αν είχα ελεύθερο το σπίτι στους Πεύκους, όπου διαμένω με την οικογένειά μου τους καλοκαιρινούς μήνες και αν μπορούσα να φέρω το αυτοκίνητό μου να πάμε με μία κοπέλα που είχε γνωρίσει εκεί.
Μου είπε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει και ότι δεν είχε πρόβλημα να είμαστε και οι τρεις. Πράγματι πήρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο του πατέρα μου και πήγαμε να την παραλάβουμε.
Ο φίλος μου πήγε να της χτυπήσει την πόρτα και μετά από λίγο ήρθαν μαζί. Εκείνος έκατσε στο τιμόνι και η κοπέλα μέσα στην καμπίνα ως συνοδηγός και εγώ στην καρότσα. Πήγαμε στους Πεύκους, κάτσαμε κι εγώ και η κοπέλα ήπιαμε ένα ποτό. Ο 19χρονος δεν ήπιε».
«Εγώ γέλασα με το σχόλιο που έκανε η κοπέλα για τον συγκατηγορούμενό μου και τότε εκείνος έπαθε υστερία και βρίζοντάς την, της τράβηξε δύο δυνατές γροθιές στο πρόσωπο και η κοπέλα έπεσε κάτω ζαλισμένη.
Έσκυψε και την έπιασε από τον λαιμό και την έσφιγγε και της χτυπούσε το κεφάλι κάτω. Όπως ήταν σκυμμένος είδε το ηλεκτρικό σίδερο και το έπιασε και τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.
Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ από την αιφνιδιαστική του αντίδραση και του φώναζα ‘’σταμάτα θα τη σκοτώσεις’’, αλλά εκείνος ήταν εκτός εαυτού. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν τον είχα ξαναδεί σε αυτή την κατάσταση.
Η κοπέλα παρέμενε ακίνητη και δεν αντιδρούσε. Σε κάποια στιγμή τον τράβηξα πίσω και τον ρώτησα τι έπαθε και τη χτυπά και τότε αυτός μου είπε ‘’καλά να πάθε η κ..., εμένα δεν θα μου πει αυτό το πράγμα’’. Του λέω πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο, αλλά εκείνος μου είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και να μην τολμήσω να ειδοποιήσω».
«Τότε του είπα ότι αυτό είναι το σπίτι της οικογένειάς μου και φέρω ευθύνη που τον έβαλα μέσα και ότι πρέπει να ειδοποιήσουμε κάποιον ή έστω να την πάμε στο νοσοκομείο και να την αφήσουμε εκεί κοντά.
Τότε ο 19χρονος μου είπε ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο και ότι πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτήν γιατί ‘’έφυγε’’ όπως μου είπε χαρακτηριστικά. Τότε πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου είπε να την πάμε κάπου απόμερα να την αφήσουμε και ότι καλά θα έκανα να τον βοηθούσα».
Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ και φόβου και πράγματι την έβαλε στη θέση του συνοδηγού με ένα σεντόνι πάνω της και εγώ έκατσα στην καρότσα και του έλεγα πού να πάει. Όταν φτάσαμε στην περιοχή Φώκια που είναι τώρα απόμερο μέρος την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ εγώ νόμιζα ότι θα την αφήσει εκεί στην άκρη, την πέταξε από τον δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε: ‘’αυτό ήταν! Τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν. Ό,τι έγινε έγινε, εγώ δεν πάω φυλακή γι’ αυτήν’’.
Γυρίσαμε σπίτι και μου είπε να καθαρίσουμε καλά και μετά πήρε τα πράγματα της κοπέλας, τα ρούχα και το σίδερο και πήγε και τα πέταξε με το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω πού. Γυρίσαμε στη Ρόδο και σε όλη τη διαδρομή δεν μιλήσαμε.
...Επειδή ο συγκατηγορούμενός μου συνεχίζει την εγκληματική του συμπεριφορά, προσπαθώντας να μετακυλήσει τις πράξεις του σε μένα, ζητώ να εξεταστεί το ηλεκτρικό σίδερο για δακτυλικά αποτυπώματα και εξέταση DNA, όσο και να υποβληθεί ο συγκατηγορούμενός μου σε τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε πιει, όπως ισχυρίζεται, και τι ουσίες λαμβάνει.
ΒΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ  
Εν τω μεταξύ οξύθυμος, προκλητικός, ένα άτομο που δημιουργούσε συχνά φασαρίες. Ετσι περιγράφουν τον 21χρονο συντοπίτες του.
Ο ΜΚ σύμφωνα με τη Real παρά τα 21 του χρόνια είχε καταφέρει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους να απασχολήσει την τοπική κοινωνία.
Οι γείτονές του στη Λίνδο, όπου η οικογένειά του διατηρεί επιχείρηση εστίασης, κάνουν λόγο για ένα παιδί που έμπλεκε συνέχεια σε καβγάδες από πολύ νεαρή ηλικία. Οι περισσότεροι έχουν και ένα περιστατικό να εξιστορήσουν, με κυρίαρχο ένα συμβάν που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να θέσει εκτός αγώνων τον παγκόσμιο πρωταθλητή του ζίου ζίτσου Χρήστο Κελλετζιάν.
Ο ΜΚ οδηγούσε άκρως επικίνδυνα τη μηχανή του κάνοντας σούζες σε κεντρικό δρόμο στους Πεύκους της Λίνδου, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελλετζιάν. Η μπροστινή ρόδα της μηχανής του 21χρονου χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι τον παγκόσμιο πρωταθλητή στις πολεμικές τέχνες, ο οποίος μεταφέρθηκε με σοβαρά κατάγματα στο κρανίο στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε σειρά λεπτών επεμβάσεων, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να σταματήσει τις προπονήσεις του και να χάσει τις εμφανίσεις του στην Αμερική. Ο Κελλετζιάν έχει καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του ΜΚ.
Αυτό πάντως που προκαλεί έκπληξη είναι ότι μετά το τροχαίο ο ΜΚ συνέχισε να οδηγεί με τον ίδιο προκλητικό τρόπο τη μηχανή του και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, λίγες ημέρες αργότερα, κάνοντας πάλι σούζα έπεσε πάνω σε περιπολικό της αστυνομίας!
Ενα άλλο περιστατικό που περιγράφουν οι κάτοικοι της περιοχής είναι αυτό με πρωταγωνιστή επίσης τον ΜΚ και έναν γνωστό δικηγόρο της περιοχής τον οποίο έπιασε από το πέτο στη μέση του δρόμου, του έσφιξε τον λαιμό, τον σήκωσε στον αέρα και άρχισε να τον ταρακουνάει. Είναι άγνωστο τι κατάληξη θα είχε η ιστορία αν δεν παρένεβαιναν ταξιτζήδες που βρίσκονταν κοντά και είδαν το περιστατικό. Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο δικηγόρος είχε αναλάβει μια υπόθεση που τον αφορούσε και εκπροσωπούσε έναν οδηγό λεωφορείου...
Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Παυλή, διευθυντή στο ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, ο 21χρονος είχε μείνει από απουσίες και τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο. Ο ίδιος θυμάται: «Μια βραδιά είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο με έναν Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου. Θεωρούσαν ότι το παιδί τους είναι μια χαρά. Δεν δέχονταν ότι μπορεί να είχε κάνει κάτι κακό. Είχαν μια παθητική στάση απέναντι σε όλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass