Μήνυση Κοτζιά κατά Καμμένου

Κατέθεσαν συνήγοροι του πρώην ΥΠΕΞ * Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω, φέρεται να αναφέρει μήνυμα του πρώην υπ. Αμυνας

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 15:41

ΑΘΗΝΑ

Χωρίς τέλος η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο, καθώς ο πρώην υπουργός Εξωτερικών υποστηρίζει ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο και σειρά απειλητικών μηνυμάτων από τον πρώην υπουργό Άμυνας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, ο κ. Κοτζιάς, στην πολυσέλιδη αναφορά του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, όπως αναφέρει, σειρά από άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο, όπως τα ακόλουθα: Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή». Β) Στις 30.09.2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΟΤΖΙΑ

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο, ο εκ των συνηγόρων του κ. Κοτζιά και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κινήματος "Πράττω", Χρήστος Κουτσονάσιος, σημείωσε ότι "καταθέσαμε μια μήνυση την οποία είχε προαναγγείλει ο κ. Κοτζιάς κατά του κ. Καμμένου και αφορά αδικήματα τα οποία διεπράχθησαν το τελευταίο διάστημα και τα οποία έβλαψαν και σπίλωσαν την τιμή, την υπόληψή του καθώς και την αξιοπρέπεια και την πολιτική ακεραιότητά του", ενώ προσέθεσε ότι υπήρξε παρότρυνση προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διερευνηθεί εάν πίσω από τα αδικήματα ενέχονται και αλλά πρόσωπα, φυσικά και πολιτικά. Επιπλέον, ο κ. Κουτσονάσιος τόνισε ότι έχει ήδη κατατεθεί αίτημα η εν λόγω μηνυτήρια αναφορά να συσχετιστεί με άλλες τρεις μηνυτήριες αναφορές που κατέθεσε κατά αγνώστων και κατά γνωστών ιδιοκτητών ιστοσελίδων οι οποίες εμπεριέχουν κοινά σημεία με την παρούσα. Τέλος, ο δικηγόρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών εξήγησε ότι η μήνυση αφορά στα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της απειλής, της ηθικής αυτουργίας σε απειλή, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διατάραξης της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς. Ο κ. Καμμένος, μέσω Twitter, χαρακτηρίζει τον κ. Κοτζιά «μόνιμα δοτό και ουδέποτε εκλεγμένο αρχηγό του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ», και δηλώνει έτοιμος να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που, όπως λέει «τόσο φοβάται». Αναλυτικά αναφέρει: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass