Οι νέοι αγκάλιασαν το «γαλάζιο» σεμινάριο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΝΡΑΝΤ ΑΝΤΕΝΑΟΥΕΡ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2019 17:30

Ικανοποίηση επικρατεί τόσο στη ΝΔ όσο και στο Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ για την αποδοχή που είχε στη Λάρισα το σεμινάριο που έγινε με ευθύνη του διεθνούς Ινστιτούτου σε νέους πολιτικούς και ειδικότερα στη γαλάζια νεολαία της ΟΝΝΕΔ.

Η παρουσία των νέων στελεχών της ΝΔ στο τριήμερο σεμινάριο ήταν μαζική, ενώ το επίπεδο του σεμιναρίου χαρακτηρίστηκε από όλους «υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών».

Μεταξύ των ομιλητών στις εργασίες της Πολιτικής Ακαδημίας ήταν ο αν. τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας Χρ. Κέλλας, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον διευθυντή του γερμανικού Ιδρύματος για την Ελλάδα και την Κύπρο κ. Μπονέτ, τον ερευνητικό συνεργάτη κ. Κόελς και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Δέρβο, ενώ αναφέρθηκε “στους μακροχρόνιους και άρρηκτους πολιτικούς δεσμούς της Νέας Δημοκρατίας με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας”, που συνιστούν “ένα ισχυρό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο στην Ευρώπη”. Ακολούθως μίλησε για «το σχέδιο της ΝΔ για την ανόρθωση της χώρας που έχει ως προτεραιότητα τις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, η οποία αποτελεί τον καθρέφτη της αντίληψης του καθενός από μας για το μέλλον του τόπου, δίνοντας έμφαση στην αναπτυξιακή διάσταση της εκπαιδευτικής πολιτικής και της αλληλεπίδρασής της με το ευρύτερο φάσμα των δημόσιων πολιτικών».

Ο Λαρισαίος πολιτικός, χθες δέχθηκε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια για την επιτυχή διοργάνωση των εργασιών της Ακαδημίας από τον διευθυντή του Γερμανικού Ιδρύματος κ. Μπονέτ.

Επίσης σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης μύησε τους νέους της ΟΝΝΕΔ, προχθές το πρωί ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε απάντησε με απλό και κατανοητό τρόπο στις ερωτήσεις του κοινού.

 

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass