Η ανάγκη της δικτύωσης στην εργασία

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2019 16:44

ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Skywalker.gr , όπως χθες ανακοινώθηκε, διοργανώνει τη δράση #JobDay Τρίκαλα, μια εκδήλωση που αναδεικνύει την ανάγκη για δικτύωση στην εργασία.
Τι είναι η συγκεκριμένη δράση; Πρόκειται για μια δράση η οποία περιλαμβάνει workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αναζήτηση εργασίας.


Η δράση #JobDay προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα soft skills και πρακτικών εφαρμογών, που θα ενισχύσουν το προφίλ τους και θα τους καταστήσουν ανταγωνιστικούς.
Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν ενώ βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας και στοχεύει στην υποστήριξη των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους.
Αναλυτικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν workshops σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και την αποτελεσματική συνέντευξη.
Το #JobDay Τρίκαλα θα διεξαχθεί στην αίθουσα «GiSeMi HUB» του Κόμβου Καινοτομίας κι Επιχειρηματικότητας (Σατωβριάνδου, 421 00 Τρίκαλα) στις 7 Μαΐου 2019 από τις 10:00 έως τις 15:30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass