ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

Θέλω να ενώσω όλους τους Ελληνες

«Να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2019 16:16

ΑΘΗΝΑ

"Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι.

Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο "ποτάμι". "Σε αυτή την περιοχή που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις", είπε χαρακτηριστικά. "Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής". "Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά", μιλώντας για τις παροχές. "Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα", είπε. Τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές. Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών. "Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες", τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο. "Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορεί να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πώς θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας , ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει". "Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου", είπε αναφερόμενος στη 13η σύνταξη. Σημείωσε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα. Επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.

Στήριξη και από Καραμανλή

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε την εξής δήλωση: «Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass