ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:

Οριστική ήττα ΣΥΡΙΖΑ μόνο με δυνατό ΚΙΝΑΛ

Απλώνουμε το χέρι σε όσους σκέφτονται την αποχή

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2019 18:10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία και η Φώφη Γεννηματά με ομιλία της στο Βελλίδειο μέγαρο.

«Πανικός τους έχει πιάσει στο Μαξίμου. Κανένας εκμαυλισμός, κανένας εκβιασμός δεν περνάει. Δεν υπάρχει δίλημμα εκλογών. Οι πολίτες σηκώνουν το γάντι. Προκηρύξτε απόψε, τώρα εκλογές. Σας περιμένουμε» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά από το Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη.

«Εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών. Την Κυριακή, με την ψήφο μας, υπερασπιζόμαστε το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης» συνέχισε η Φώφη Γεννηματά. «Οποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει ναι στον Βέμπερ, στη διαρκή λιτότητα που τρέφει την ακροδεξιά και τον εθνικισμό» ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «Οποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που στάθηκε σκληρά απέναντι στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της κρίσης».

 «Οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται μόνο με δυνατό κίνημα Αλλαγής» είπε η Φώφη Γεννηματά που χαρακτήρισε Fake News την υπόθεση πως η ευρωεκλογές είναι ντέρμπι για δύο. «Και όταν ο κ.Μητσοτάκης λέει στους ψηφοφόρους του Κινήματος να τον ψηφίσουν , παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα» συνέχισε.

«Είναι οι δύο όψεις της συντήρησης» σημείωσε η Φώφη Γεννηματά για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Η Νέα και η παλιά δεξιά. Ο κ. Τσίπρας στρώνει το δρόμο για να περάσει ο κ. Μητσοτάκης» ανέφερε και κάλεσε τον λαό να πει «όχι στους δύο δήθεν μονομάχους που καλλιεργούν την πόλωση για να κρύψουν τα αδιέξοδα της πολιτικής τους».

«Εμείς έχουμε αντιπάλους στην πολιτική και όχι εχθρούς» είπε στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά τα μαθήματα μας έχουν δώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Γιώργος Γεννηματάς, η Μελίνα , και τόσοι άλλοι».

Η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα πυρά του στον Αλέξη Τσίπρα επαναλαμβάνοντας πως ο «ίδιος από το Bella ciao πήγε στη dolce vita». «Δεν τον σώζουν ούτε οι ύμνοι στη μεγάλη Αλλαγή του 1981 , ούτε οι αναφορές στο 1-1-4 και τη γενιά του Πολυτεχνείου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα τον κυνηγούν πάντα οι εικόνες με τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον συνεταίρο του, τον κ. Καμμένο. Θα τον ακολουθούν πάντα οι ακροδεξιοί που τοποθέτησε περήφανα στην Κυβέρνηση και στην ευρωλίστα».

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά καταφέρθηκε και ενάντια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που κατηγορεί το ΚΙΝΑΛ για πολιτική «ίσων αποστάσεων». «Κ.Μητσοτάκη έχουμε σταθερή απόσταση από τη συντήρηση. Όποιος κι αν την πρεσβεύει, όπως εσείς, όποιος κι αν την υλοποιεί, όπως ο κ.Τσίπρας» σχολίασε. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε το κόμμα βασικό ιδεολογικό αντίπαλο της ΝΔ και τόνισε πως «οι πολίτες δεν θέλουν επιστροφή της δεξιάς».

 «Απλώνουμε το χέρι σε εκείνους που αηδιασμένοι από την εικόνα της πολιτικής αρένας που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, προσανατολίζονται στην αποχή» είπε η Φώφη Γεννηματά λίγο πριν κλείσει την ομιλία της στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με αυτούς που ενώ ανήκουν παραδοσιακά στη δημοκρατική παράταξη, σκέφτονται ψήφο στον Μητσοτάκη για να ηττηθεί ο Τσίπρας» συνέχισε και πρόσθεσε: «Τους λέμε ότι αυτό επιδιώκει και ο Τσίπρας. Να μην ψηφίσουν οι προοδευτικοί πολίτες Κίνημα Αλλαγής. Γιατί αυτή είναι η πραγματική του ήττα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass