Από την εκκλησία... στην κάλπη

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 18:14

ΑΘΗΝΑ

Από την εκκλησία και μετά το γάμο και τη βάπτιση του παιδιού τους, ο Κώστας Νιφόρας και η σύζυγός του Δήμητρα βρέθηκαν στην κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι νεόνυμφοι βρέθηκαν στο εκλογικό τμήμα στο Φαραί και όσοι τους είδαν έμειναν άφωνοι και φυσικά οι ευχές έπεφταν…"βροχή"!!!

ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΕ 14 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Όταν τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου τις περνάς μέσα σε ένα λεωφορείο, είναι λογικό να είναι παρών και στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου. Κι αυτό ακριβώς συνέβη χθες στη Λαμία.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είναι οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και έχει περάσει πολλές ώρες της ζωής του στο τιμόνι. Την πιο σημαντική, λοιπόν, μέρα της ζωής του, οι συνάδερφοί του θέλησαν να το τιμήσουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ο γαμπρός μάλιστα οδήγησε και ένα από τα λεωφορεία για να πάει στον γάμο του

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης είδαν χθες το απόγευμα, να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης 14 υπεραστικά λεωφορεία στολισμένα άλλα με λευκές κορδέλες και άλλα με ροζ τούλι, κορνάροντας φυσικά για να συνοδεύσουν τον γαμπρό στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας όπου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του.

ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ

*Ανέβηκαν οι τόνοι σε εκλογικό κέντρο του Ηρακλείου καθώς ένας άνδρας επέμεινε να μπει στο παραβάν μαζί με τον 90χρονο πατέρα του.

Ο γιος επέμενε να συνοδεύσει τον πατέρα του, αναφέροντας ότι ο 90χρονος έχει προβλήματα υγείας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δικαστικός αντιπρόσωπος να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο λέγοντας ότι δεν το επιτρέπει ο νόμος.

Η λογομαχία μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο γιος έπιασε από το πουκάμισο τον δικαστικό αντιπρόσωπο.

Τελικά, χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του αστυνομικού που είχε υπηρεσία στο εν λόγω εκλογικό κέντρο, το επεισόδιο δεν πήρε διαστάσεις.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Πρόβλημα με ψηφοδέλτια... έκλεισε εκλογικό τμήμα στον δήμο Τρικκαίων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV10.gr στο εκλογικό τμήμα Προδρόμου πήγαν λάθος ψηφοδέλτια από τον συνδυασμό του Κώστα Κρεμμύδα «Μαζί για τα Τρίκαλα».

Συγκεκριμένα, αντί για τη Δημοτική Ενότητα Κόζιακα, στάλθηκαν ψηφοδέλτια από την Δημοτική Ενότητα Μεγάλων Καλυβίων.

Το λάθος άργησε να γίνει αντιληπτό με αποτέλεσμα στις 12 περίπου το μεσημέρι το εκλογικό τμήμα να κλείσει ωσότου να λυθεί το ζήτημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass