Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα

Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών δήλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2019 18:16

ΑΘΗΝΑ

«Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η χώρα θα μπει σε νέες περιπέτειες με άγνωστη κατάληξη ή αν θα προχωρήσει μπροστά με αλήθεια και ανάπτυξη», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο Export Summit VII του Συνδέσμου Εξαγωγέων στη Θεσσαλονίκη και συνόψισε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών ως εξής: «Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα!»

Για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως αντί να απολογηθεί επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία σημείωσε ότι λέει «όχι» στις εκλογές του φανατισμού και των συνθημάτων.

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

εν τω μεταξύ για «πολιτική ξετσιπωσιά» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωστής Χατζηδάκης αναφορικά με τα όσα του προσάπτουν ότι είπε για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. «Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν τερματίσει με τα ψέματα» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης παρουσιάζοντας δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα με αφορμή τη προχθεσινή συνομιλία που είχε με τον βουλευτή Νίκο Φίλη στο Βlue Sky, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως επισημαίνει «ο κ. Φίλης ισχυρίστηκε ότι το ΕΚΑΣ δεν το κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Νέα Δημοκρατία!! Δεν μου απάντησε όμως στο απλό ερώτημα: αν ήταν ήδη καταργημένο το ΕΚΑΣ από τη ΝΔ, γιατί άραγε το ξανακατάργησαν οι ίδιοι;».

Ο κ. Χατζηδάκης προσέθεσε πως «σήμερα το υπουργείο Παιδείας (με ανακοίνωση) και ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι είπα δήθεν χθες, στην ίδια συζήτηση, να μην προσληφθούν οι εκπαιδευτικοί για την ειδική αγωγή. Όμως το βίντεο τους διαψεύδει και τους εκθέτει. Διότι δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι λόγος τιμής του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσληφθούν!!».

«Αντιλαμβάνομαι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως την πολιτική ξετσιπωσιά. Στην πολιτική όλοι κάποια στιγμή μπορεί να χάσουν εκλογές. Το ζητούμενο είναι αν κάποιος χάνει αξιοπρεπώς ή αναξιοπρεπώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να χάσει αναξιοπρεπώς» καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass