Κ. Ζουλας: Επίδομα 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα μας

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:11

ΑΘΗΝΑ

Σάλο έχει προκαλέσει δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου Tύπου του κόμματος, ο οποίος είπε ότι το επίδομα παιδιού θα δίνεται μόνο «για παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς».

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, μιλώντας στο reader.gr, και δίνοντας το στίγμα του κόμματός του όσον αφορά την ενίσχυση της οικογένειας.

Μετά τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το ήθος της Νέας Δημοκρατίας και ούτε αποτελούν προγραμματικές δεσμεύσεις της, ο κ. Κυρανάκης μπήκε σε διάλογο με χρήστες του Twitter οι οποίοι έκαναν ρατσιστικά σχόλια, αναφέροντας ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΥΡΑΝΑΚΗ

Διάβασα το σημερινό σας άρθρο με τίτλο “Απαράδεκτες δηλώσεις Κυρανάκη (ΝΔ): Να δίνονται επιδόματα μόνο στα Eλληνόπουλα” και υπότιτλο “Εκτός γραμμής ΝΔ”.

Πρόκειται για πλήρη στρέβλωση των όσων είπα. Η δήλωση μου για το επίδομα των 2.000 ευρώ - και όχι για επιδόματα γενικώς όπως αναφέρεται στον τίτλο - προορίζεται για τα ελληνόπουλα, είναι ακριβής αναπαραγωγή όσων είπε επί λέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάτρα στις 12 Ιουνίου. Επισυνάπτεται απόσπασμα από την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ.

Σας παραθέτω το απόσπασμα: “[…] Και ενίσχυση με 2.000 ευρώ για κάθε Ελληνόπουλο το οποίο θα γεννιέται στην Πατρίδα μας για να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο πρόβλημα του δημογραφικού που αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας”.

«Το επίδομα των 2.000 ευρώ θα δίνεται σε κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα μας από πολίτες που μένουν μονίμως εδώ. Είμαι σαφής σε αυτό που λέω και αυτή είναι η επίσημη θέση του κόμματος». Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass