ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

«Ψήφος εμπιστοσύνης για αυτοδύναμη Ελλάδα»

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2019 16:02

«Τη Συμφωνία των Πρεσπών εσείς την υπογράψατε, εσείς την ψηφίσατε! Εμείς θα διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται από τις δυσμενείς συνέπειες της άνευ όρων παράδοσής σας στους Σκοπιανούς.

Ας μην ξεχνούν, όμως, τόσο οι Σκοπιανοί, όσο και οι Αλβανοί ότι η ευρωπαϊκή προοπτική τους εξαρτάται άμεσα από την Ελληνική Κυβέρνηση!».

Τα ανωτέρω επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξαπολύοντας επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατά την ομιλία του επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης.

Παράλληλα, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και στην πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη, τονίζοντας:

«Σε συνδυασμό με τη μείωση της φορολογίας σε όλα τα επίπεδα και το νέο μείγμα πολιτικής, λύνουμε δύο ζητήματα, που ταλανίζουν τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό κόσμο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν ακριβές ασφαλιστικές εισφορές, έχοντας όμως απαίτηση για δίκαιες αποζημιώσεις και στην ώρα τους. Και έχουν απόλυτο δίκαιο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε μεγάλες καταστροφές όχι μόνο στην παραγωγή, αλλά και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, συνεπεία της Κλιματικής Αλλαγής. Για τον λόγο αυτό, προχωρούμε στον εκσυγχρονισμό και τη ριζική ανασυγκρότηση του ΕΛΓΑ. Ταυτόχρονα, βάζουμε τέλος στο αίσχος των παράνομων ελληνοποιήσεων και στην κατρακύλα των τιμών, ενεργοποιώντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που σήμερα είναι ανύπαρκτοι».

Προσθέτως, ο βουλευτής της ΝΔ επικεντρώθηκε στη Δημόσια Τάξη και την Παιδεία, ενώ, σε σχέση με την Υγεία, τόνισε ότι «για τη βελτίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τη μείωση της ταλαιπωρίας των καρκινοπαθών, στις ακτινοθεραπείες θα ενεργοποιηθεί και η απογευματινή βάρδια», όπως, επίσης, και η «κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων σε βαρέως πάσχοντες».

Ειδική αναφορά έκανε και σε μια σειρά μέτρων ανάσχεσης του δημογραφικού προβλήματος, επισημαίνοντας:

«Αποκαθιστούμε τα πολυτεκνικά επιδόματα στα επίπεδα προ του 2018, χορηγούμε 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε ελληνόπουλο, που γεννιέται στη χώρα, και αυξάνουμε το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ ανά παιδί, σε συνδυασμό με πρόσθετα υποστηρικτικά μέτρα».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κέλλας σημείωσε: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μάς έδωσαν ισχυρή εντολή για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτή την εντολή επικυρώνουμε ως Εθνική Αντιπροσωπεία παρέχοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, ψήφο εμπιστοσύνης για μία Ελλάδα φωτεινή, που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Το 2021, 200 χρόνια μετά την Εθνική Παλιγγενεσία, το Ελληνικό Κράτος πρέπει να είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων όσοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα. Αυτό επιτάσσουν το ιστορικό μας καθήκον και η εθνική μας συνείδηση, και αυτό θα κάνουμε πράξη ως νέα Κυβέρνηση της χώρας!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass