Χρ. Κέλλας: Δυναμώνουμε τη φωνή των πολιτών

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝ. Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2019 17:01

«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μου ανέθεσε τη θέση του αν. Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τη λειτουργία της και να διασφαλίσουμε την αλληλεπίδραση της κυβέρνησης με την κοινωνία.

Τον ευχαριστώ και δημόσια για την εμπιστοσύνη του, όπως επίσης και τον Γενικό Γραμματέα, Σταύρο Καλαφάτη, με τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία, όπως είχαμε έως σήμερα ως βουλευτές.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, αναφορικά με τον ορισμό του ως αν. Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Στόχος μου είναι να δυναμώσω τη φωνή των πολιτών και, πρωτίστως, των συμπατριωτών μου μεταφέροντας σε κεντρικό επίπεδο τα συλλογικά αιτήματα από κάθε σημείο του νομού μας.

Από σήμερα ξεκινάμε, με αμεσότητα και ειλικρίνεια, για να φέρουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στο επίκεντρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και είμαι βέβαιος ότι η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα παράξει εξαιρετικά αποτελέσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass