Στον δρόμο 5.000 αστυνομικοί για το Πολυτεχνείο

*Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων *Ένταση στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 22:24

AΘHNA

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου, με στόχο την αποφυγή επεισοδίων. Συγκεκριμένα, 5.000 αστυνομικοί είναι στους δρόμους, με το επίκεντρο της προσοχής να βρίσκεται στα Εξάρχεια, ενώ ισχύουν κι έκτακτες

κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή και από τις 12:00 σήμερα, ημέρα της πορείας, ενώ θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου στους οδικούς άξονες της Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε κυκλοφοριακές συνθήκες. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ Εν τω μεταξύ στεφάνι στο Πολυτεχνείο για την 46η επέτειο από την ιστορική εξέγερση κατάθεσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, χθες το πρωί. Λίγα λεπτά αργότερα, στο Πολυτεχνείο βρέθηκε κι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Σκουρλέτη να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο εκ μέρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στο σημείο βρίσκονταν πλήθος κόσμου, για να τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου. ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ένταση επικράτησε χθες στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φοιτητές που είχαν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, δεν επέτρεψαν αρχικά σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Επικράτησε ένταση προς στιγμήν με συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι και να υπάρξουν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των ατόμων. Όταν τελικά τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφεραν να καταθέσουν το στεφάνι, οι φοιτητές το πήραν και το κατέστρεψαν. ΜΗΝΥΜΑ ΝΔ «Το Πολυτεχνείο είναι σύμβολο ενότητας και μάχης για τη Δημοκρατία και συνεπώς ανήκει σε όλους τους Έλληνες που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της» αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, στο μήνυμά του για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. «Αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι αφετηρία για την αναζήτηση λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα της Δημοκρατίας μας» λέει ο κ. Γαϊτάνης και σημειώνει «Στη Μεταπολίτευση, παρά τα προβλήματα, η χώρα έκανε άλματα. Τώρα όμως, στη νέα εποχή, χρειαζόμαστε νέα ώθηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass