ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 40χρονο

Δημοσίευση: 19 Νοε 2019 18:24

ΑΘΗΝΑ

Ενα έγκλημα απίστευτης αγριότητας σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ιθάκη, όταν 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο.

Οσο περνούν οι ώρες, στο φως της δημοσιότητας έρχονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τη δολοφονία που «πάγωσε» το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας που φέρεται να βγήκε εκτός ελέγχου και να γρονθοκόπησε έναν 40χρονο μέχρι θανάτου, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα τόσα χρόνια, με τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά να μην μπορούν να εξηγήσουν πώς έφτασε σε τέτοιο σημείο. Όπως εξηγούν, ο 50χρονος με τη σύζυγό του είχαν προβλήματα από καιρό ωστόσο ο ίδιος φέρεται να μην αντιδρούσε στον χωρισμό αλλά στο γεγονός ότι η 42χρονη σύζυγός του ήθελε να φύγει από την Ιθάκη μαζί με την 8 ετών κόρη τους.

Σύμφωνα με ανθρώπους του νησιού, το θύμα το οποίο είχε καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί. Μέχρι την ημέρα που έγινε το μοιραίο, διέμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, ο 54χρονος Έλληνας, διαπληκτίστηκε έντονα σε ξενοδοχείο της Ιθάκης με έναν 40χρονο ο οποίος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την γυναίκα του, μια 42χρονη αλλοδαπή, η οποία ήταν επίσης παρούσα στο περιστατικό. Ο 54χρονος βγήκε εκτός ελέγχου και γρονθοκόπησε τον 40χρονο άνδρα μέχρι θανάτου. Η γυναίκα ενημέρωσε τις Αρχές, αλλά και το οικείο Κέντρο Υγείας, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον 40χρονο. Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass