Η Γιάννα Αγγελοπούλου διεθνοποιεί τον εορτασμό

Γεύμα με τον Μαρκ Μαζάουερ στη Νέα Υόρκη

Δημοσίευση: 24 Νοε 2019 18:00

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2012», Γιάννα Αγγελοπούλου, για τον σχεδιασμό και την οργάνωση των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Ένα από τα κύρια ζητούμενα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι η διεθνής παρουσία της χώρας μας στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου το 2021 και το σχέδιο θα υλοποιηθεί μέσα από διαλέξεις, εκθέσεις πολιτιστικές δράσεις, ντοκουμέντα και συζητήσεις.

Γεύμα με τον Μαρκ Μαζάουερ

Οπως αποκάλυψε την Παρασκευή το iefimerida.gr η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» βρίσκεται ήδη στην Νέα Υόρκη, όπου και συνέφαγε με τον ιστορικό και καθηγητή του Columbia και μέλος της επιτροπής, Μαρκ Μαζάουερ, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις όσον αφορά στις εργασίες και τον σχεδιασμό των πρωτοβουλιών της Επιτροπής.

Η κυρία Αγγελοπούλου, πριν από δύο ημέρες, με ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε ότι ξεκίνησε το έργο της, γράφοντας: «Ξεκινήσαμε! Τα 200 χρόνια από το 1821 είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας. Κανείς δεν περισσεύει. Προχωράμε. Ενωτικά και ελεύθερα. Καλό απόγευμα σε όλες και σε όλους. GA».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass