ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑ ΜΑΤ:

Δεν νοείται εξευτελισμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 19:33

ΑΘΗΝΑ
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ανάρτηση στο facebook απαντάει στις καταγγελίες για τα περί αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια στην επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημειώνει μεταξύ άλλων πως «η Αστυνομία -που είναι περήφανο σώμα, που εφαρμόζει το νόμο και κατά συνέπεια οφείλει να προστατεύει και τα ανθρώπινα δικαιώματα» και συμπληρώνει σε όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ότι «δεν θα περάσει ο φαρισαϊσμός που ξεχείλισε, μετά την πρώτη φορά εορτασμό, χωρίς καταστροφές, των επετείων 17ης Νοέμβρη και 6ης Δεκεμβρίου».
Παράλληλα η αστυνομία ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό που εμφανίζει άνδρες το ΜΑΤ να έχουν ξεγυμνώσει νεαρό που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕ
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διετάχθη η διερεύνηση από τους εσωτερικούς μηχανισμούς ελέγχου, των καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα επεισόδια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι όλο το δημόσιο υλικό, έντυπο και ψηφιακό, είχε το Σάββατο αποσταλεί από το Αρχηγείο στον Συνήγορο του Πολίτη, για τις δικές του κατά νόμο ενέργειες.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε χθες με τον Συνήγορο του Πολίτη, επισημαίνοντας τη βαρύτητα του θέματος για το Σώμα και ζητώντας την κατά προτεραιότητα εξέτασή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass