Παραδόθηκαν οι καταζητούμενοι Ρομά για τον θάνατο της 73χρονης

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2019 16:50

ΑΘΗΝΑ
Αργά το βράδυ της Παρασκευής παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενοι από δικηγόρο οι δύο κατηγορούμενοι Ρομά, για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγιους Θεοδώρους.


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δύο άνδρες 28 και 26 ετών που αναζητούνταν από την ΕΛΑΣ για τον θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα. Πρόκειται για δύο Ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από τον λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν. Αρχικά παραδόθηκαν στο ΤΑ Μεγάρων και μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ που είχε αναλάβει την υπόθεση και είχε τον φάκελο. Μάλιστα κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ συγγενείς του θύματος που τους αναγνώρισαν. Πρόκειται για Ρομά που έμεναν σε καταυλισμό στο Βλυχό Μεγάρων και πείστηκαν εν τέλει να παραδοθούν.

ΕIXAN ENTOΠΙΣΕΙ DNA ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν εντοπίσει ίχνη DNA της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, κάτω από το Hyundai, που εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων.
Οι δύο ύποπτοι οδηγοί του οχήματος είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά της Αττικής. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τη δικηγόρο τους, πείστηκαν να παραδοθούν μόνοι τους. Στη θέση του οδηγού φαίνεται να καθόταν ένας 26χρονος, ο οποίος είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Όσον αφορά στον 28χρονο συνοδηγό του, είναι εκείνος που έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass