Επικαιρότητα

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2020 16:00

Στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου ο Νετανιάχου

ΑΘΗΝΑ

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει στις 2-4 Ιανουαρίου του 2020 ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Στην διάρκεια των συναντήσεων ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον Ελληνα πρωθυπουργό, και τον Πρόεδρο της Κύπρου. Θα ακολουθήσουν η υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας (IGA), Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για τον αγωγό East Med και κοινές δηλώσεις.

 

* * *

Νεαρή αστυνομικός απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά της

ΑΘΗΝΑ

Μια νεαρή γυναίκα ήταν το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στη συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί το θύμα να μην έχει ταυτοποιηθεί ακόμα επίσημα, ωστόσο, οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια 25χρονη δόκιμη αστυφύλακα, η οποία πήγαινε το πρωί στην υπηρεσία της και δεν έφτασε ποτέ.

Τη νεαρή κοπέλα αναζητούσε ο σύντροφός της και οι φίλοι της, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για ώρες. Παράλληλα έγινε γνωστό, ότι το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη σύγκρουση είναι ίδιο με το αυτοκίνητο της 25χρονης. Τα παραπάνω στοιχεία οδηγούν τις Αρχές στο συμπέρασμα πως πρόκειται για την νεαρή κοπέλα που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα ΙΧ να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό θάνατο η νεαρή κοπέλα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της οδηγού που ήδη είχε χάσει τη ζωή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass