Ο Γ. Μπαμπινιώτης άμισθος σύμβουλος στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2020 21:57

ΑΘΗΝΑ
Την πρόταση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) να αναλάβει άμισθος σύμβουλος για θέματα που αφορούν την ελληνική γλώσσα αποδέχθηκε ο καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης.


Όπως ανέφερε το ΙΕΠ, το γεγονός αυτό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα «εν όψει του μεγάλου έργου εκπόνησης των νέων Προγραμμάτων Σπουδών και της συγγραφής νέων βιβλίων», που έχει αναλάβει το Ινστιτούτο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ευαισθησία του κ. Μπαμπινιώτη για την αδιάσπαστη συνέχεια της ελληνικής γλώσσας, η πολύχρονη εμπειρία του ως πανεπιστημιακού δασκάλου, η εμβέλεια και η επιδραστικότητα του επιστημονικού του έργου, η εν γένει δημόσια παρουσία του σε ανώτατες θέσεις ευθύνης, όπως υπουργός Παιδείας, Πρύτανης του ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθώς και η βαθιά γνώση του για τα θέματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αποτελούν τα εχέγγυα για την αδιαμφισβήτητη εγκυρότητα της συμβολής του στη σύνταξη των Προγραμμάτων Σπουδών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας» σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση το ΙΕΠ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass