ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΟΣ

Διεγράφη από τη ΝΔ για φιλοχουντική ανάρτηση στο fb

Δημοσίευση: 24 Απρ 2020 17:17

ΑΘΗΝΑ
Διεγράφη από μέλος της ΝΔ ο Χριστόφορος Ανδρίτσος, ο οποίος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στη Στυλίδα και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ.


Ο Χριστόφορος Ανδρίτσος ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, ανέβασε φωτογραφία όπου κρατούσε χαμογελαστός τη σημαία της Χούντας και ευχόταν σε φίλους και ακολούθους του «χρόνια πολλά» (!).
Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή οφείλεται στο περιεχόμενο της δημοσίευσης καθώς «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον Χρ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.
Μετά την ανάρτησή του Χριστόφορου Ανδρίτσου που προκάλεσε σάλο η δήμαρχος Στυλίδας και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Βιργινία Στεργίου, δήλωσε:
«Με αφορμή την ανάρτηση Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας στα Social media δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι καταδικαστέα, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά ή αναφορά βλάπτει τη Δημοκρατία μας». Σύμφωνα με το τοπικό lamiafm1.gr συγκαλείται άμεσα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ν.Δ., που θα εξετάσει την οριστική διαγραφή του Χρ. Ανδρίτσου από το κόμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass