Στήριξη Μητσοτάκη στο «Σπίτι του Ηθοποιού»

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2020 14:01

ΑΘΗΝΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε χθες το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Άννα Φόνσου, ιδρύτρια και πρόεδρο του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη.


Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε το έντονο ενδιαφέρον του για τη βιωσιμότητα του πολιτιστικού και βαθιά κοινωνικού έργου το οποίο επιτελείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και του ίδιου του ιδρύματος, και ευχαρίστησε την κ. Φόνσου για την εθελοντική προσφορά της, λέγοντας ότι παρακολουθεί εδώ και χρόνια τις δράσεις του ιδρύματος.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από την υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλία για τη θεσμική θωράκιση του φορέα, ώστε να συνεχίσει τη μεγάλη του προσφορά και στο μέλλον και μέσω ειδικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.
Η κ. Φόνσου ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή του, ενώ αναφέρθηκε και στην άριστη συνεργασία και τη συνεχή υποστήριξη, την οποία έχει στο έργο της από το Υπουργείο Πολιτισμού και προσωπικά από την κ. Μενδώνη, και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass