Συναγερμός για κρούσματα στην Αιδηψό

Σε γκρουπ ταξιδιωτών από τη Σερβία - Τους έστειλαν στο νοσοκομείο Λαμίας με ταξί - Συνολικά 27 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 11:38

AΘHNA
Συναγερμός στις Υγειονομικές Αρχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε γκρουπ ταξιδιωτών από τη Σερβία, στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, ένας άνδρας από το γκρουπ γύρω στα 50, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας. Εκεί, αγνοώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τους έστειλαν στο Νοσοκομείο Λαμίας (μαζί με τη γυναίκα του), με ταξί! Φθάνοντας λοιπόν στο Νοσοκομείο Λαμίας, τους έγινε μοριακό τεστ με το οποίο διαπιστώθηκε ότι νοσούν από covid-19.
Το ζευγάρι Σέρβων ταξίδεψαν από τη βαλκανική χώρα στην Ελλάδα, με γκρουπ 20 ατόμων στις 4 Ιουλίου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αιδηψού.
Όπως ήταν φυσικό από την Πολιτική Προστασία και τη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου ιχνηλάτησης των επαφών των δύο Σέρβων και κυρίως του εντοπισμού του ταξιτζή που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Παράλληλα στο Νοσοκομείο Λαμίας εξετάζεται πού θα νοσηλευτεί ο Σέρβος, ο οποίος παρουσιάζει συμπτώματα, αλλά σε ήπια μορφή. Η γυναίκα του είναι ασυμπτωματική.

 

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Εν τω μεταξύ ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.
Δέκα συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ το τελευταίο 24ωρο είχαμε έναν νέο θάνατο στη χώρα μας, με τους νεκρούς συνολικά να είναι 193.
Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα: δεκατέσσερα (14) κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας,
τρία (3) εισαγόμενα κρούσματα (προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο σε εργαστήριο), τρία (3) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης, τέσσερα (4) κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής, ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Λαρίσης, ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακη ενοτητα Καστοριάς, ένα (1) κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass