Επιτέθηκε με τσεκούρι σε εφοριακούς

Σε σοβαρή κατάσταση δύο άτομα, ελαφρότερα άλλοι δύο, από δράστη που έχει ξανααπασχολήσει τις Αρχές

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2020 12:13

ΑΘΗΝΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένοι νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης δύο από τους τέσσερις τραυματίες- μια γυναίκα και ένας άντρας- της αιματηρής επίθεσης στην Εφορία Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kozanilife, οι τραυματίες φέρουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τραύματα και στο πρόσωπο. Η τρίτη τραυματίας, γυναίκα υπάλληλος της εφορίας Κοζάνης, φέρει ελαφρότερα τραύματα στο κεφάλι. Η τέταρτη γυναίκα τραυματίας στην προσπάθειά της να φύγει από το χώρο της επίθεσης, τραυματίστηκε στο πόδι.
Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στο κτίριο της Εφορίας Κοζάνης. Ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων στο kozanilife, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην εφορία Κοζάνης.
Σύμφωνα με το kozanimedia, υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης ανέφερε πως ο δράστης τις τελευταίες ημέρες πήγαινε συχνά στη ΔΟΥ Κοζάνης, χωρίς λόγο και μιλούσε με εργαζόμενους, τους οποίους και ενοχλούσε. Τοπικά ΜΜΕ πάντως, αναφέρουν ότι ο 45χρονος δράστης ήταν γνωστός στην Αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα της πόλης. Πολλές πηγές αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Αστυνομική πηγή που μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφερε ότι ο δράστης της επίθεσης με το τσεκούρι, που κρατείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, αρνείται να πει το παραμικρό στους αστυνομικούς σχετικά με τους λόγους της πράξης του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife, ο δράστης στη διάρκεια της επίθεσης φώναζε «Σας άρεσε τώρα; Καλά να πάθετε…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass