ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ «ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ» ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ:

«Αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων»

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 8:15



 


ΑΘΗΝΑ
Σε υψηλούς τόνους σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία Μεϊμαράκη στην Κρήτη και την αναφορά του σε «άχρηστους» εργαζόμενους, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας» ανέφερε. Ο πρόεδρος αναφερόταν μόνο στους επίορκους, απάντησε η ΝΔ.
Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχόλιό του, ανέφερε: «Ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Μεϊμαράκης, αποκαλεί 'άχρηστους' τους εργαζόμενους που ξαναβρήκαν τη δουλειά τους στο Δημόσιο.
» Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το κόμμα που έβαλε την υπογραφή του στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, ενώ συμφωνεί με την απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, που θα στείλει και άλλους χιλιάδες εργαζόμενους στον δρόμο.
» Αυτή είναι η ΝΔ των απολύσεων, της εργασιακής ζούγκλας, της ανεργίας».
Απαντώντας η ΝΔ έκανε λόγο για πανικό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και απόπειρα διαστρέβλωσης, λάσπης και τεχνητής έντασης.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα τους ακολουθήσει στον κατηφορικό δρόμο που επέλεξαν. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε επικριτικά, αποκλειστικά και μόνο στους επίορκους δημόσιους υπαλλήλους και σε κανέναν άλλον.
» Πολλές φορές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έχει καταστήσει σαφές, ότι είμαστε μετωπικά αντίθετοι σε σκέψεις ρεβανσισμού. Σεβόμαστε τη συντριπτική πλειοψηφία των δημόσιων υπαλλήλων, που ανταποκρίνονται στην αποστολή τους και θα προσπαθήσουμε να συντονίσουμε μαζί τους τη δράση μας για ένα κράτος λειτουργικό και φιλικό στον πολίτη, που να σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων.»
* Εν τω μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ με νέα ανακοίνωσή του κάνει λόγο για νέα εκστρατεία λάσπης και «πολιτικά παιχνιδάκια» σχετικά με «ψευδή δημοσιεύματα περί δήθεν ρουσφετιών» που εμφανίζουν ως «προεκλογικό ρουσφέτι» την επιστροφή στις εργασίες τους 12 εργαζόμενων στο Δημόσιο.
ΟΙ ΑΝΕΛ
«Πίσω από τα ψεύτικα χαμόγελα και τα "ψόφια κέφια", ο κ. Μεϊμαράκης κρύβει το πρόσωπο του κυνισμού, της βαρβαρότητας και του κοινωνικού ρατσισμού, φτάνοντας στο έσχατο σημείο να χαρακτηρίσει "άχρηστους", όσους απέλυσε η νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το Δημόσιο, τους καθηγητές, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες, δηλαδή τους ανθρώπους του μόχθου. Και ταυτίζεται απόλυτα με την πολιτική του προκατόχου του, του κ. Σαμαρά, όταν απειλεί ανενδοίαστα με νέες απολύσεις από το Δημόσιο» αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Ας μην εγκαλεί ως «μνημονιακούς» τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο υπέρ το δέον μνημονιακός κ. Μεϊμαράκης, που εκπροσωπεί αποκλειστικά το "χθες" στην πολιτική ζωή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε και ούτε θα γίνουμε ποτέ μνημονιακοί, όπως η Νέα Δημοκρατία των Σαμαρά-Μεϊμαράκη» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass