Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 9:05

Κλείνει το «Εθνος της Κυριακής»
ΑΘΗΝΑ
Τέλος εποχής για την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής, καθώς στις 9 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο. Η ιστορική εφημερίδα από τον Ιούλιο του 2017 είχε περάσει στην ιδιοκτησία του Ομίλου Dimera, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη,

ωστόσο οι χαμηλές κυκλοφορίες είχαν οδηγήσει ήδη στην αναστολή έκδοσης του καθημερινού «Εθνους». Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν και επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο ψηφιακό Μέσο.

 

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αρνητικός σε κορωνοϊό ο Τσοχατζόπουλος
ΑΘΗΝΑ    
Αρνητικό σε κορωνοϊό ήταν το τεστ στον Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, ο πρώην υπουργός υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο από το πρωί της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πνευμονία, γι’ αυτό αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού.
Ο πρώην υπουργός παρουσίασε και καρδιακές αρρυθμίες, ενώ έχει χαμηλή συνείδηση. Ηδη οι γιατροί τον υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη το τελευταίο διάστημα.
Νωρίτερα, η Βίκυ Σταμάτη προέβη σε δήλωση μετά την επιδείνωση της υγείας του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Στη δήλωσή της η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι η οικογένειά της «δοκιμάζεται», εκφράζοντας την ελπίδα ότι «θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Ακης είναι αγωνιστής».
Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη
«Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Ολα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Ακη. Αυτήν τη στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

 

58χρονη κρατούσε στη ντουλάπα τη νεκρή μητέρα της
ΑΘΗΝΑ
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 58χρονη ζούσε με τη νεκρή μητέρα της από τις 7 Ιουλίου στο σπίτι τους στην Καλλιθέα.
Συγκεκριμένα, όταν η 92χρονη γυναίκα έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με τις πληροφορίες η 58χρονη αντί να αρχίσει τις διαδικασίες για την ταφή της επέλεξε να την τυλίξει με κουβέρτες και να τοποθετήσει τη σορό της μέσα στη ντουλάπα. Ωστόσο η έντονη δυσοσμία που ερχόταν με τον καιρό από το διαμέρισμα της 58χρονης προκάλεσε την αντίδραση των γειτόνων. Εκείνη σε πρώτη φάση είπε ότι έχει πεθάνει μια γάτα, ωστόσο η κατάσταση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να κληθούν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές.
Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι της γυναίκας οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη νεκρή γυναίκα μέσα στην ντουλάπα. Η κόρη υποστήριξε ότι κράτησε τη μητέρα της νεκρή στο σπίτι, γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρική κλινική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass