Αγωγή και μήνυση Μιωνή κατά Γιάννας Παπαδάκου

Για απάτη και καταδολίευση - Τι απαντά η δημοσιογράφος

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2020 10:03

ΑΘΗΝΑ
Αγωγή και μήνυση κατά της Γιάννας Παπαδάκου και του συζύγου της, για απάτη και καταδολίευση, κατέθεσε ο Σάμπυ Μιωνής.


Συγκεκριμένα, σε ενημερωτικό του σημείωμα ο Σάμπυ Μιωνής αναφέρει:
«Στη δικαιοσύνη η Γιάννα Παπαδάκου και ο σύζυγός της για απάτη και καταδολίευση. Κατέθεσα αγωγή και μήνυση κατά της πρώην δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου και του συζύγου της, Παναγιώτη Τάφα, για τα αδικήματα της απάτης και καταδολίευσης. Λίγες ημέρες πριν επιδοθεί η αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου που με δικαίωσε, η Γιάννα Παπαδάκου "πούλησε" για μόλις 5.000 ευρώ το ήμισυ της μεζονέτας στην οποία κατοικεί με τον σύζυγό της σε μία κυπριακή εταιρεία, προκειμένου να μην εκτελεσθεί η τελεσίδικη απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Οι Κύπριοι δικηγόροι της εταιρείας, για να αποφύγουν τις ποινικές και αστικές ευθύνες, αναγκάστηκαν να αποκαλύψουν ότι δικαιούχος της κυπριακής εταιρείας που "αγόρασε" το σπίτι, είναι ο σύζυγος της υπεύθυνης του Γραφείου Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννας Παπαδάκου. Θα περίμενε κανείς ότι με τόσα χρόνια εμπειρίας στις δικαστικές αίθουσες, στην "ερευνητική δημοσιογραφία" και στα εισαγγελικά γραφεία του συστήματος Παπαγγελόπουλου, η κυρία Παπαδάκου θα είχε σεβασμό για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και ειδικά του Αρείου Πάγου. Αντί αυτού, προτίμησε να επιβεβαιώσει τη λαϊκή ρήση ότι "το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται".
Είναι κρίμα οι έκνομες ενέργειες της κυρίας Παπαδάκου να αμαυρώνουν και να ευτελίζουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα. Είμαι βέβαιος ότι η Δικαιοσύνη θα κρίνει τη Γιάννα Παπαδάκου και όσους συμμετείχαν στο άρρωστο παραδικαστικό κύκλωμα, που στοχοποίησε εμένα και τους συνεργάτες μου, όπως τους αρμόζει. Ήρθε η ώρα της τιμωρίας.
Σάμπυ Μιωνής».

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Η Γιάννα Παπαδάκου μετά την αγωγή και τη μήνυση από τον Σάμπυ Μιωνή δήλωσε: Σε σχέση με το σημερινό παραλήρημα του κ. Μιωνή: Ο κ. Sabby Mionis πρέπει πρώτα να εμφανιστεί στη Δικαιοσύνη και να δώσει εξηγήσεις στην Προκαταρκτική Εξέταση που ερευνά την εναντίον του μήνυση για απάτη επί δικαστηρίω, που αφορά το δικαστήριο του Λονδίνου και τον Άρειο Πάγο, αλλά και το Εφετείο Αθηνών. Να δώσει εξηγήσεις γιατί εξαπάτησε την Ελληνική και τη Βρετανική Δικαιοσύνη και να μην κρύβεται πίσω από το γεγονός ότι δήθεν είναι κάτοικος Εξωτερικού! Έγγραφα που απέκτησα εκ των υστέρων από τις ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι δεν τον συκοφάντησα, αλλά αντίθετα εκείνος εσκεμμένα δεν τα εμφάνισε στην Ελληνική και Βρετανική Δικαιοσύνη! Η απόπειρά του για άλλη μία φορά να εκφοβίσει εμένα και την οικογένειά μου για όσα αποκάλυψα δεν θα περάσει! Υπάρχει άραγε κανένας Εισαγγελέας να τον σταματήσει;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass