Θετική η Νίκη Κεραμέως

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 9:03

ΑΘΗΝΑ
Θετική στον κορoνοϊό είναι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.


Όπως ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, ο σύζυγός της εμφάνισε συμπτώματα Covid-19, ελέγχθηκαν και οι δύο και τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και παραμένει σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Η ανάρτηση της Νίκης Κεραμέως
«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Κεραμέως.
Ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκε περαστικά στην υπουργό Παιδείας. Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Βουλή, σχετικά με το επιβεβαιωμένο κρούσμα της Υπουργού κ. Ν. Κεραμέως που διαπιστώθηκε σήμερα 27/10/2020 κατόπιν μοριακού ελέγχου PCR, έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της εντός της ΒτΕ και ήδη διενεργούνται rapid test σε επαφές της εντός του Κοινοβουλίου. Όσα πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα ήταν αρνητικά. Σήμερα διενεργήθηκε επίσης απολύμανση σε χώρους του Μεγάρου της ΒτΕ (αίθουσα Ολομέλειας, περιστύλιο, κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου, σε γραφεία του 2ου ορόφου κ.ά.).
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΗ
Ταχεία ανάρρωση στη Νίκη Κεραμέως και στον σύζυγό της που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ευχήθηκε ο Νίκος Φίλης.
«Διάβασα ότι η Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Εύχομαι και στους δύο την ταχύτερη δυνατή ανάρρωση. Οι ευχές και η σκέψη μου και σε όλους τους συμπολίτες μας που νοσούν και ιδιαιτέρως εκείνους που νοσηλεύονται σε πιο κρίσιμη κατάσταση. Θα ξεπεράσουμε όρθιοι την πανδημία με αλληλεγγύη, ακολουθώντας τους κανόνες, ακούγοντας τους ειδικούς επιστήμονες και στηρίζοντας γιατρούς και νοσηλευτές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass