Γεννηματά: Να μπει φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση

Το ΚΙΝΑΛ κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση, δήλωσε σε τηλεδιάσκεψη του Πολιτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2020 10:13

AΘHNA
«Δεν καλύπτουμε μόνο το κενό αξιόπιστης αντιπολίτευσης που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προβάλλουμε πλέον προτάσεις αξιόπιστης διακυβέρνησης αύριο», σημείωσε η Φώφη Γεννηματά.


Ανοίγοντας τη συζήτηση στη συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Πολιτικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, η κ. Γεννηματά πρόσθεσε πως μέσα από την πρωτόγνωρη δοκιμασία -για όλους- της πανδημίας, αναδεικνύεται πιο εμφατικά η φυσιογνωμία και η ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής, γιατί «έχει το σχέδιο, τους ανθρώπους και τις δυνατότητες να κάνει πράξη τη Νέα Αλλαγή, που έχει ανάγκη σήμερα η κοινωνία για να βγει όρθια και ισχυρή από αυτήν τη δοκιμασία. Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται σήμερα ο τόπος».
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε ότι «χρειάζεται φρένο στη συντηρητική οπισθοδρόμηση», ενώ τόνισε την επιμονή στην αυτόνομη πορεία του, η οποία, υποστήριξε, αρχίζει να αποδίδει καρπούς.
«Όλο και περισσότεροι Έλληνες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα σήμερα μια αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση και αύριο, όταν το πολιτικό σκηνικό θα αναδιαταχθεί, μια αποτελεσματική προοδευτική κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας προς κάθε κατεύθυνση πως το Κίνημα Αλλαγής ασκεί αντιπολίτευση ουσίας και όχι βιτρίνας ή ευκαιρίας.
Η κ. Γεννηματά απέδωσε τις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται σε πολλούς κύκλους, που πασχίζουν να κρατήσουν ζωντανό τον σημερινό δικομματισμό και μέσα σε αυτόν να εντάξουν ως δορυφόρο ή συμπλήρωμα το Κίνημα Αλλαγής.

 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΣΑΡΙΔΗ
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε τις ευθύνες της κυβέρνησης για την αδυναμία να στηρίξει αποτελεσματικά την οικονομία και διατύπωσε αιχμηρή κριτική για το σχέδιο αξιοποίησης του Ταμείου Ανάκαμψης και την Έκθεση της Επιτροπής Πισσαρίδη. «Επιλέγει μια μονοκομματική πρόταση, που δεν αποτελεί ολοκληρωμένο σχέδιο για τη χώρα. Μπορεί η κυβέρνηση και οι κύκλοι της να παρουσιάζουν την έκθεση Πισσαρίδη ως ευαγγέλιο ανάπτυξης, μπορεί να έχει κάποιες καλές ιδέες, αλλά δεν πρόκειται παρά για μια λίστα εγκυκλοπαιδικών διαπιστώσεων (όπως είπε ο Ν. Χριστοδουλάκης), όχι για έναν οδικό χάρτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass