Επανήλθε η ελεγχόμενη στάθμευση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ SCAN ΚΑΙ PAY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2021 9:40

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε λειτουργία τέθηκε ξανά από προχθες το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης «THESi» του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης για τη Θεσσαλονίκη είχε παύσει να λειτουργεί από τις αρχές Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του δεύτερου lockdown.

Σκοπός της απόφασης -η οποία αφορούσε μόνο τις θέσεις επισκεπτών, με τη λευκή διαγράμμιση, και όχι αυτές των κατοίκων, με την μπλε διαγράμμιση- ήταν να δοθεί κίνητρο στους πολίτες να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους, ώστε να μην παρατηρείται συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε ότι ήδη από προχθες, το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης επανήλθε στην κανονική του λειτουργία σε ό,τι αφορά τις λευκές θέσεις επισκεπτών. Ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο μεταξύ, χθες «εγκαινίασε» και έναν νέο τρόπο στάθμευσης στις ελεγχόμενες θέσεις. Πρόκειται για το Scan & Pay, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και εύκολη στάθμευση και πληρωμή, σκανάροντας έναν κωδικό QR (βρίσκεται στην πινακίδα Scan & Pay) ή μεταβαίνοντας στο thessaloniki.parkpal.gr/pay.
Το δεύτερο βήμα είναι η μεταφορά στη σελίδα όπου συμπληρώνεται ο αριθμός κυκλοφορίας και η επιθυμητή διάρκεια στάθμευσης.
Ο τομέας είναι ήδη συμπληρωμένος μέσω του κωδικού QR. Αμέσως μετά ο οδηγός συμπληρώνει το email του και λαμβάνει βεβαίωση μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, που γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass