Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2021 9:32

Αυτοκίνητο παράσυρε και σκότωσε πεντάχρονη

ΑΘΗΝΑ
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μοσχονέρι Λεχαινών από την ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο ενός μικρού κοριτσιού, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαΐου 2021, σε ηλικία μόλις πέντε ετών.


Σύμφωνα με το PatrisNews, το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του, την ώρα που επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να παρασυρθεί από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Καταγγελία εις βάρος του 22χρονου και για απόπειρα βιασμού

ΑΘΗΝΑ
Ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης βρίσκεται μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς εάν η συγκεκριμένη καταγγελία συσχετιστεί με τη δίκη τότε ο νεαρός θα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με κακουργηματική πράξη. Ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι στιγμής ο 22χρονος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τεσσάρων γυναικών οι οποίες τον αναγνώρισαν.
Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού έγινε από κοπέλα η οποία τον Αύγουστο του 2020 είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού της και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναγνώρισε τον 22χρονο όταν είδε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη μήνυση δεν υπάρχει στη δικογραφία, αντίθετα υπάρχουν μόνο οι καταγγελίες 4 γυναικών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία της κοπέλας αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της στο Νέο Κόσμο, ο 22χρονος της επιτέθηκε από πίσω και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της κοπέλας, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη σημειώνει πως αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα και τότε εκείνος έφυγε.

 

Στο νοσοκομείο με δύσπνοια ο Τόλης Βοσκόπουλος

ΑΘΗΝΑ
Ο Tόλης Βοσκόπουλος εισήχθη εσπευσμένα με προβλήματα στο αναπνευστικό, διότι ένιωσε μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.
Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» επικοινώνησε με την οικογένεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπεβλήθη και σε μοριακό τεστ για κοροναϊο, το οποίο βγήκε αρνητικό. Του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλά στην υγεία του.
Έτσι, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αυτή την περιπέτεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass