«Αντίο» με τραγούδια στον πρίγκιπα του τραγουδιού

Κλίμα οδύνης και συγκίνησης στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2021 12:51

ΑΘΗΝΑ
Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ πλήθος κόσμου, συγγενών, φίλων αλλά και θαυμαστών βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο για να πουν το “τελευταίο αντίο” στον “πρίγκιπα” του τραγουδιού, που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.


Συντετριμμένες ήταν η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου και η χήρα του Άντζελα Γκερέκου, ενώ κοντά τους βρέθηκαν οι στενοί φίλοι της οικογένειας. Η Άντζελα Γκερέκου νωρίτερα είχε απευθύνει δημόσια έκκληση στον κόσμο να τηρήσει τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Η κόρη του φάνηκε να προσέρχεται στον χώρο του νεκροταφείου υποβασταζόμενη, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.
Αντύπας, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Αντώνης Ρέμος, συνθέτες, μουσικοί έδωσαν το “παρών” στην κηδεία, ενώ πολλά είναι τα στεφάνια που έστειλαν καλλιτέχνες και φίλοι.
Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν πραγματοποιήθηκε λαϊκό προσκύνημα, ωστόσο μέχρι τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένη η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του τραγουδιστή βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι είχαν τη δυνατότητα να του πουν το τελευταίο «αντίο».
«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00, έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο.
Ανάμεσά τους επώνυμοι όπως η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τέρενς Κουίκ, η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Λίνα Μενδώνη κ.α. Πολλά ήταν τα στέφανα επωνύμων και μη που θέλησαν να αποχαιρετίσουν το ίνδαλμα, τον φίλο, τον συνάδελφο…
Συγκινημένοι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τραγούδησαν γνωστές κι αγαπημένες επιτυχίες για να τιμήσουν τη μνήμη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass