Σύντομες Ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2021 10:41

Με κορονοϊό 7 μοναχές στο Νοσοκομείο

ΤΡΙΚΑΛΑ
Συναγερμός έχει σημάνει σε μοναστήρι στα Μετέωρα έπειτα από κρούσματα κορονοϊού.


Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalavoice, συρροή κρουσμάτων καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες σε μοναστήρι της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων.
Οι πληροφορίες σημειώνουν ότι πρόκειται για επτά μοναχές, οι οποίες νοσηλεύονται σε κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με ήπια ωστόσο συμπτώματα της νόσου.

 

Προκήρυξη για 534 προσλήψεις γιατρών του ΕΣΥ

ΑΘΗΝΑ
Υπεγράφη από τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε Νοσοκομεία, Γενικά Νοσοκομεία-Κέντρα Υγείας και Κέντρα Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ).  
Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση 534 θέσεων με στόχο την κάλυψη αναγκών, όπως ζητήθηκε από τις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας.
Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνονται και 10 θέσεις ιατρών για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας των 18 κλινών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο Γ.Ν.Θ «Γ. Παπανικολάου», οι οποίες αποτελούν δωρεά  της Επιτροπής 1821-2021.

 

Παπούτσια …ΜΠΑΣΟΚ, προκαλούν έντονη αντίδραση του ΚΙΝΑΛ

ΑΘΗΝΑ
«Χαμός» έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με τα αθλητικά παπούτσια «ΜΠΑΣΟΚ» να γίνονται το απόλυτο viral.
Τα εν λόγω παπούτσια είναι στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ, έχουν στα πλάγια τον πράσινο ήλιο –σύμβολο του κόμματος-, στο εσωτερικό της γλώσσας υπάρχει η φράση «λεφτά υπάρχουν», ενώ το κάθε ζευγάρι κοστίζει 300 ευρώ.
Η υπόθεση έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη και τα παπούτσια προκάλεσαν την αντίδραση από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο.
Τα παπούτσια, όπως αναφέρουν οι εμπνευστές, είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί και φτιαχτεί στο χέρι, ενώ κυκλοφορούν μόλις 100 ζευγάρια.
Αντιδρώντας έντονα, ο Γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος σε ανάρτησή του τονίζει ότι, «ο δημιουργός και παραγωγός των αθλητικών παπουτσιών έχει ειδοποιηθεί αναλόγως», ενώ τονίζει πως «τα κόμματα δεν είναι εμπορικά brands για να διαθέτουν με αμοιβή την εκμετάλλευση του σήματός τους σε εταιρίες».
Ο κ. Βλάχος αναφέρει ότι «από τον χειμώνα και μετά, όσοι υπέπεσαν στην αντίληψή μας και διαφήμιζαν μπέργκερ, πάρτυ, λαμπάδες, μπλουζάκια κλπ με όνομα, λογότυπο, παράφραση ΠΑΣΟΚ, ειδοποιήθηκαν από το γραφείο μου και απέσυραν το προϊόν».
«Αυτό δεν θα γίνει ανεκτό», διαμηνύει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass