«Απόβαση»… των Φεράρι στον Πειραιά

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ 30 ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ…

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2021 11:52

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ορισμένα από τα οχήματα του δημοφιλούς club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA», θα έχουν την τύχη να δουν από κοντά οι λάτρεις του αυτοκινήτου, σήμερα Παρασκευή στον Πειραιά.


Οι συνολικά 30 Ιταλίδες «καλλονές», μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1, θα βρίσκονται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή - θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.
«Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου. Μάλιστα, 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή ιταλικά αυτοκίνητα.
Ο πρόεδρος του Ferrari club Passione Rosa, δρ. Φάμπιο Μπαρόνε, δήλωσε πως «το Ferrari Club Passione Rossa στη Ρώμη είναι το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο Club ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου και τον δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη. Ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τον Πειραιά και να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους να θαυμάσουν και να γνωρίσουν το σημαντικότερο Ferrari Club στον κόσμο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς δύο σημαντικά brands, ο «Πειραιάς» και η «Ferrari» θα συνεργαστούν και θα προσφέρουν μια σπουδαία εκδήλωση. Ανυπομονώ να σας δω σύντομα στον Πειραιά!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass