Ξέχασαν κοριτσάκι σε σχολικό λεωφορείο

Ελεύθεροι οι 5 συλληφθέντες και έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2021 9:05

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε συλληφθέντες που οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα για το 2χρονο κοριτσάκι που έμεινε εγκλωβισμένο στο σχολικό λεωφορείο για ώρες, καθώς οι υπεύθυνοι το ξέχασαν.


Πρόκειται για τον οδηγό του σχολικού, τη συνοδό, την ιδιοκτήτρια και τον διευθυντή του παιδικού σταθμού και τη βρεφονηπιοκόμο που συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του παιδιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σε κατάσταση σοκ απεγκλωβίστηκε 2χρονο κοριτσάκι που παρέμεινε εγκλωβισμένο σε σχολικό αυτοκίνητο και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες για ώρα το πρωί της Τρίτης, 21 Σεπτεμβρίου.
Το σχολικό αυτοκίνητο πήρε τα παιδιά όπως κάθε μέρα από τα σπίτια τους για να τα πάει στον παιδικό σταθμό στη Βάρκιζα. Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο που επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κοριτσάκι αποκοιμήθηκε στο λεωφορείο και δεν κατέβηκε με τα άλλα παιδάκια, όταν αυτό έφτασε στον σταθμό.
Ο οδηγός είχε φύγει από το όχημα και το κορίτσι έμεινε μόνο του μέσα στο σχολικό περίπου 2 ώρες. Το βρήκε περίπου στις 12 το πρωί ένας περαστικός, όταν άκουσε το κλάμα του και κάλεσε την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έβγαλαν το παιδί από το όχημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass