Σύντομες Ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2022 12:04

Για βιασμό 17χρονης κατηγορείται 16χρονος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σε ανακρίτρια παραπέμφθηκε να απολογηθεί 16χρονος, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 17χρονης ότι τη βίασε.


Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, εξύβριση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο (σ.σ.: σήμερα) και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.
Οι δύο μαθητές φαίνεται πως φοιτούν στο ίδιο σχολείο και η πράξη φέρεται να έγινε την περασμένη Δευτέρα κοντά στο σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα, η 17χρονη απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου προέβη σε καταγγελία, ενώ ακολούθησαν αναζητήσεις που οδήγησαν στη σύλληψη του 16χρονου.
Ο ίδιος, προανακριτικά, φέρεται να κατέθεσε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

 

Aγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

ΑΘΗΝΑ
Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην Αργυρούπολη και η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, από την περασμένη Παρασκευή, σε κρίσιμη κατάσταση στον “Ευαγγελισμό”.
Στο σώμα της γυναίκας υπάρχουν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια.

 

Ο αστυνομικός σκύλος οσμίστηκε τις παράνομες ουσίες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη σύλληψη τριών ατόμων, δύο ημεδαπών κι ενός αλλοδαπού, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λαθραίων καπνικών προϊόντων καθώς και παράνομων φυτοφαρμάκων από την Τουρκία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που έγινε στην περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης να οδηγεί φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο ένας ημεδαπός και να μεταβαίνουν σε αποθήκη όπου βρισκόταν ο τρίτος δράστης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 430 λίτρα έλαιου, πιθανόν χασισέλαιου, 1240 κιλά αρωματικού καπνού, για τον οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, η αξία των οποίων υπολογίζεται περίπου 280.000 ευρώ, 861 κιλά και 260 λίτρα παράνομων φυτοφαρμάκων και 160 κιλά γεωργικών σπόρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 5760 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, ιδιόχειρες σημειώσεις, το φορτηγό αυτοκίνητο κι ένα Ι.Χ. που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα. Θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass