ΝΔ

Μικτά κλιμάκια υπουργών- βουλευτών ξεκινούν περιοδείες

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2022 9:02

ΑΘΗΝΑ
Μετά τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, συνεδρίασε και η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, ενώ ακολούθησε και εκτεταμένη σύσκεψη στα γραφεία της Ν.Δ. από στελέχη του Μαξίμου, του κόμματος και του γραφείου Τύπου.

Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε να δημιουργηθούν μικτά κλιμάκια υπουργών-βουλευτών αλλά και άλλων κομματικών στελεχών προκειμένου να εξορμήσουν σε όλη την περιφέρεια ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί 6 με 7 επισκέψεις. Η δομή των επισκέψεων θα προσομοιάζει με αυτές που κάνουν οι πολιτικοί αρχηγοί όταν επισκέπτονται τη ΔΕΘ. Δηλαδή συναντήσεις με φορείς και περιοδείες σε γειτονιές και χώρους εργασίας. Κάθε υπουργός θα συνοδεύεται από τους τοπικούς βουλευτές του κάθε νομού. Ο σκοπός αυτών των εξορμήσεων θα είναι, να προωθηθεί το κυβερνητικό έργο αλλά υπάρχουν δύο ακόμα λόγοι.
Το μπαράζ εξορμήσεων το προηγούμενο διάστημα από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη που σίγουρα έπαιξε το ρόλο του στην απόφαση του Πρωθυπουργού αλλά και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο που πάντως απέχει λίγους μήνες από την προγραμματισμένη διεξαγωγή των εκλογών στη λήξη της θητείας της παρούσας Κυβέρνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass