Σύντομες ειδήσεις από Ελλάδα

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2022 9:10

Τρένο ακρωτηρίασε 45χρονο στη Θήβα
Στο κάτω άκρο του * Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 45χρονος όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Θήβας.


Σύμφωνα με το LamiaReport η αμαξοστοιχία 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα, γύρω στις 10:00’ στο ύψος της Θήβας, παρέσυρε 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριασθεί στο κάτω άκρο. Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας κι από κει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε με μισή ώρα καθυστέρηση το ταξίδι της για τον σταθμό της Αθήνας.

 

Αερόστατο έπεσε στο Οροπέδιο Λασιθίου
Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Συναγερμός σήμανε στις αρχές χθες το πρωί όταν έπεσε αερόστατο στο Οροπέδιο Λασιθίου, στην Κρήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr όλα συνέβησαν χθες το πρωί όταν κατά τη διάρκεια πτήσης αερόστατου στο Οροπέδιο Λασίθου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε ύψος και έπεσε κοντά στο χωριό Καμινάκι.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και η Πυροσβεστική. Από την πτώση τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα. Ο άντρας ο οποίος φέρει ορθοπεδικά τραύματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας, ενώ η γυναίκα που έχει θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στη μονάδα υγείας.

 

Συλλήψεις για ηχορύπανση σε καταστήματα διασκέδασης

Δεκατρείς υπεύθυνοι για τη λειτουργία καταστημάτων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν για ηχορύπανση.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της πόλης, συνολικά δεκατρία (13) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα, στερεοφωνικά συγκροτήματα και ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατά περίπτωση, με ενισχυτή, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass