Βουλευτής απείλησε αστυνομικούς που του πήραν πινακίδες, δίπλωμα

Οδηγούσε επικίνδυνα στην Εθνική Οδό Χανίων-Ρεθύμνου

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2022 9:10

Οι παράνομες και επικίνδυνες προσπεράσεις που έκανε ένας Κρητικός βουλευτής στην εθνική οδό που συνδέει τα Χανιά με το Ρέθυμνο οδήγησαν σε απρόσμενα για τον ίδιο αποτελέσματα.


Συγκεκριμένα, ο βουλευτής οδηγούσε επικίνδυνα στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκο στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο βουλευτής κινούνταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, κάνοντας τέσσερις συνεχόμενες παράνομες προσπεράσεις, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα.
Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν λίγα μέτρα μετά και του επέβαλαν το ανάλογο διοικητικό πρόστιμο και παράλληλα του αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος, την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα. Σε επικοινωνία που είχε το zarpanews.gr με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και διοικητή της Τροχαίας ΒΟΑΚ, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα αποκαλύψει το όνομα του βουλευτή (ο οποίος δεν είναι Χανιώτης) αρμοδίως.
«Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να βεβαιώσουν την παράβαση, χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι. Εκείνος όμως άρχισε να τους απειλεί. Κι εμένα με απείλησαν με μετάθεση. Έπεσαν τηλέφωνα, απειλές και ειρωνεία και ζήτησε την “κατατόμησή” μας. Τι σημαίνει πως είναι βουλευτής; Ούτε απειλούμαι, ούτε φοβούμαι. Εγώ θέλω να είμαι χρήσιμος και όχι αρεστός. Δε με νοιάζει ποιος κυβερνάει και ποιος όχι», είπε ο κ. Ξανθουδάκης.
Και συνέχισε: «Εάν είχαμε πόλεμο, σίγουρα θα είχαμε λιγότερα θύματα από ό,τι έχουμε σήμερα από τα τροχαία στον ΒΟΑΚ. Τα θανατηφόρα θέλω να μειώσω. Εγώ εξυπηρετώ το σωστό και το δίκαιο και θα φύγω από τον ΒΟΑΚ με το κεφάλι ψηλά. Αντί να επικροτεί τους αστυνομικούς που έκαναν το χρέος τους, μας απειλεί; Αίσχος και ντροπή. Το θέμα θα έχει εξελίξεις. Θα το φτάσω όπου μπορώ. Ας αποφασίσουν τι θέλουν. Θέλουν λιγότερα θύματα και αστυνόμευση στον ΒΟΑΚ ή θέλουν να παρανομούμε;». Τέλος, ο πρόεδρος των αστυνομικών είπε: «ο βουλευτής να βγει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη». Αντίστοιχη ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass