Πρώτα χτύπησαν και μετά έπνιξαν 53χρονο

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ *ΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ *ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2023 8:00

ΑΘΗΝΑ
Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση αγνώστου ή αγνώστων στα Χανιά.


Όπως φάνηκε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο δράστης ή οι δράστες πρώτα χειροδίκησαν εναντίον του 53χρονου και στη συνέχεια του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.
Ωστόσο, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 53χρονος στο πρόσωπο ήταν πολλά, όμως δεν ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό του.
«Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα. Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον στραγγάλισαν αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία» πρόσθεσε ο Αντώνης Παπαδομωναλάκης.
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον άτυχο 53χρονο αναζήτησε σημάδια πάλης ή αν προσπάθησε κάπως το θύμα να αμυνθεί, όμως δεν βρέθηκε τίποτα.
Επίσης, σύμφωνα με τη νεκροψία, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 53χρονος δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο.
Υπενθυμίζεται ότι η πόρτα στο σπίτι του άτυχου 53χρονου ήταν ανοιχτή, ενώ το εσωτερικό ήταν ανακατωμένο, σαν να είχε μπει κάποιος μέσα για να ψάξει κάτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς το στενό περιβάλλον του θύματος καθώς πρόκειται για πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και μικροκλοπών. Τέλος, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξει ένας φορητός υπολογιστής που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο 53χρονος, το οποίο δεν βρέθηκε στον πρώτο έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass