ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ 110 ΠΜ

Η Πολεμική Αεροπορία τιμά τον προστάτη της

* Από τον σμηναγό Σωτ. Στράλη η επίδειξη αεροσκάφους F-16

Δημοσίευση: 01 Νοε 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:51

Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, θα τιμήσει αυτή την εβδομάδα η Πολεμική Αεροπορία, με τετραήμερες εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Οπως σημειώνεται από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, κατά τις ημέρες του εορτασμού, η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη στο αεροδρόμιο της 110 ΠΜ, από 9 π.μ. έως τις 17:00, εκτός του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, όπου η είσοδος επιτρέπεται από 13:00 έως 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου: Επίσκεψη μαθητών της Γ’ τάξης των Λυκείων της Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγησή τους στη στατική έκθεση αεροσκαφών.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου: Στις 10 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην πόλη της Λάρισας (Λόφος Φρουρίου). Στις 12 το μεσημέρι, επίσημη τελετή – δοξολογία, παρουσία θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών ενώ θα λειτουργήσει στατική έκθεση. Στις 14:00 θα γίνει πτήση επίδειξης μεμονωμένου αεροσκάφους Τ-6 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΔΑΙΔΑΛΟΣ», ενώ στις 14:30 το μεσημέρι θα γίνει πτήση επίδειξης αεροσκάφους F-16 άνωθεν αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» από τον σμηναγό Σωτήρη Στράλη.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ θα γίνει καλλιτεχνική εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με θέμα «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και τιμά την πόλη της Λάρισας». Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass