Βίαζε την 9χρονη εγγονή του

78χρονος που συνελήφθη στο Κερατσίνι

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2024 7:41

ΑΘΗΝΑ
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη σύλληψη ενός 78χρονου στο Κερατσίνι ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη εγγονή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14. Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα». Σύμφωνα με πληροφορίες ο 78χρονος σήμερα άνδρας μεταξύ του 2017 και του 2019 φέρεται να βίαζε την εγγονή του, ηλικίας τότε μεταξύ 9 και 11 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας φέρεται να ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με το παιδί και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass