Στον Λευκό Οίκο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις 4 Απριλίου όπου θα συναντηθεί με τον Μπάιντεν

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2024 7:11

ΑΘΗΝΑ
Τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 4 του μήνα θα βρεθεί στον Λευκό Οίκο όπου θα συναντήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Όπως αποκάλυψε ο αμερικανός Πρέσβης Τζορτζ Τσούνης μιλώντας στο συνέδριο «city hub events» που πραγματοποιείται στην Αλεξανδρούπολη:
«Αυτή η σχέση θα μεγαλώσει, θα ενισχυθεί και θα εμβαθύνει και θα δυναμώσει. Ο υπουργός Εξωτερικών Μπλίνκεν στα Χανιά στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι στα 30 χρόνια της διπλωματικής του καριέρας δεν είχε δει ποτέ του τη σχέση, τη συνεργασία και τη φιλία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδος τόσο καλή όσο είναι σήμερα και στις 4 Απριλίου ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Οβάλ Γραφείο για να συναντηθεί με αυτόν που νομίζω ότι αποκαλείτε πρόεδρος Μπαϊντενόπουλος. Αν πας σε ένα μέρος στην Ελλάδα μπορεί να είναι Μπαϊνίδης και σε άλλο μέρος της Ελλάδας μπορεί να είναι Μπαϊντενόπουλος. Ο πρόεδρος της Αμερικής αγαπάει τους Έλληνες και την Ελλάδα πάρα πολύ και στεκόμαστε δίπλα σας πάντοτε» συμπλήρωσε ο Τζορτζ Τσούνης.’ Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ημερομηνία έχει συζητηθεί, δεν έχει όμως «κλειδώσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass