Σαχινίδης-Τσιλιμίγκας στο ευρωψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκαν επίσημα μαζί με Ζαγοράκη, Αρναούτογλου, Βερούλη

Δημοσίευση: 08 Απρ 2024 9:30

ΑΘΗΝΑ
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη παρουσιάστηκαν 34 υποψήφιοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για την Ευρωβουλή.
Οι υπόλοιποι 8 πρόκειται να ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες ώστε να συμπληρωθεί πλήρως το ψηφοδέλτιο των 42 υποψηφιοτήτων.
Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται οι πρώην υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Γιάννης Μανιάτης, ο νυν ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο μέχρι τώρα ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Θοδωρής Ζαγοράκης, ο καθηγητής του ΑΠΘ και πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, ο επίσης καθηγητής του ΑΠΘ Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Ρόζα Βρεττού, ο Ηλίας Κικίλιας και ο Σταύρος Πετράκης (αντιπρόεδρος ΔΟΕ), ο Γιάννης Βαρδακαστάνης (πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας ΑμεΑ) και νεότερα στελέχη.
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
Αλίρη Χριστίνα, Αντωνοπούλου Μαριζέτα, Αρμενάκη Κρυσταλλία, Αρναούτογλου Σάκης, Βακουφτσή Σούλα, Βαρδακαστάνης Ιωάννης, Βερούλη Άννα, Βουρεξάκη-Ταμπουρατζή Κατερίνα, Βρεττού Αγάθη-Ρόζα, Δαφέρμου Μαρία, Δημόπουλος Παναγιώτης, Ζαγοράκης Θοδωρής, Ζαρωτιάδης Γρηγόρης, Θεοδώρου Μαρινίκη, Καλλιακμάνης Γιώργος, Καρχιμάκης Λευτέρης, Κικίλιας Ηλίας, Κουνάκης Παναγιώτης, Κουράκης Γιάννης, Λαμπράκης Γρηγόρης, Μανιάτης Γιάννης, Μαρκογιαννάκη Όλγα, Παπανδρέου Νίκος, Πετράκης Σταύρος, Ρίζου Αικατερίνη, Σαμαρά-Οικονόμου Μυρτώ, Σαχινίδης Φίλιππος, Σπυρόπουλος Ανδρέας, Στεφόπουλος Χρήστος, Τανιμανίδου Στεφανία, Τσιλιμίγκας Νικόλαος, Τσουκαλάς Κώστας, Τσούμας Γιώργος, Χρυσόγονος Κώστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass