MHΤΣΟΤΑΚΗΣ: Καμία χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές

Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, δήλωσε από τον Αγ. Δημήτριο

Δημοσίευση: 21 Απρ 2024 7:11

ΑΘΗΝΑ
Επίσκεψη στον δήμο Αγίου Δημητρίου, στην Αθήνα, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πυκνώνοντας τις περιοδείες του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Ο κ. Μητσοτάκης αρχικά πήγε στο δημαρχείο όπου και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Στέλιο Μαμαλάκη και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό σε κατοίκους σε καφέ της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι οι ευρωεκλογές αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία και πολιτική κρισιμότητα και «δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν με καμία χαλαρότητα από τους Έλληνες πολίτες και ειδικά από τους συμπολίτες μας οι οποίοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις διπλές εκλογές του 2023». Επεσήμανε ότι δεν υπάρχει άλλη πρόταση διακυβέρνησης σήμερα καθώς το μοναδικό αίτημα της αντιπολίτευσης είναι «να πέσει ο Μητσοτάκης».
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως οι Ευρωεκλογές είναι εθνική κάλπη και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να παραμείνει η Νέα Δημοκρατία πολιτικά κυρίαρχη το βράδυ της 9ης Ιουνίου. Έθεσε, μάλιστα, εκ νέου το πολιτικό δίλημμα «ποιος μπορεί να διεκδικήσει στην Ευρώπη περισσότερα για την Ελλάδα» επικαλούμενος τα επιτεύγματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο Μεταναστευτικό.
Ο πρωθυπουργός επέμεινε πως η κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι το πρόβλημα της ακρίβειας είναι ο υπ’ αριθμόν ένα, πονοκέφαλος για τα ελληνικά νοικοκυριά και υπενθύμισε πως η κυβέρνησή του έχει αυξήσει σημαντικά τον κατώτατο μισθό και έχει αυξήσει για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια μισθούς και συντάξεις στο Δημόσιο τομέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass