«Πρεμιέρα» για το τρέιλερ του Κασσελάκη

Στο Χαλάνδρι όπου συνομίλησε με κατοίκους * Επισκέφθηκε και ανθοκομική έκθεση στην Κηφισιά

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2024 7:30

ΑΘΗΝΑ
Από το τρέιλερ που έφτασε στην Ελλάδα από την Αγγλία και φέρει πάνω του το σύνθημα «Καλύτερη Ζωή Τώρα» μίλησε στο Χαλάνδρι ο Στέφανος Κασσελάκης, στην πρώτη του στάση στα βόρεια προάστια της Αττικής στο πλαίσιο της περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η ιδέα για το «κινητό στρατηγείο», όπως ανέφεραν συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη, ήταν του ίδιου, πριν από έναν μήνα. Ορισμένοι μίλησαν για «αμερικάνικη συνταγή», ενώ άλλοι θυμήθηκαν την πολυήμερη περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου κατά μήκος της Εγνατίας οδού, με δύο υπερπολυτελή πούλμαν, με υπουργούς και δημοσιογράφους. Τις εργασίες εντός του τρέιλερ είχε καταγράψει χθες η κάμερα του Star.  «Σας καλωσορίζω εδώ στο όμορφο Χαλάνδρι όπου ξεκινάμε την πρώτη από τις πολλές κινηματικές περιοδείες, κυριολεκτικά κινηματικές», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκινώντας την ομιλία του στους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της περιοχής για να τον ακούσουν.
ΣΕ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Στα βόρεια προάστια της Αθήνας βρέθηκε χθες , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες.
Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το πρωί τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για ζητήματα της καθημερινότητας.
Τον κ. Κασσελάκη συνόδευαν στην περιοδεία του υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν-«στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.
Υπενθυμίζεται, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει σήμερα  το απόγευμα, Κυριακή 12 Μαΐου, την προεκλογική εκστρατεία με πρώτο σταθμό τη Μαγνησία. Τη Δευτέρα 13 Μαΐου θα περιοδεύσει σε Καρδίτσα και Λάρισα, ενώ την Τρίτη 14 Μαΐου θα μεταβεί στην Κομοτηνή όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. Στη συνέχεια, αλλά και την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα περιοδεύσει σε Ξάνθη, Δράμα και Καβάλα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass