ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ

Πρώτη φορά στα σοβαρά…

* Σήμερα ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια του Ποταμιού

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 8:37

 

ΑΘΗΝΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σημαία του το σύνθημα "πρώτη φορά αριστερά" και το Ποτάμι σήμερα τους λέει 'πρώτη φορά στα σοβαρά'. Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα σοβαρά. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Start Channel» της Κέρκυρας.

Σχετικά με την επόμενη μέρα των εκλογών ανέφερε: «Το Ποτάμι δεν είναι απαραίτητο να συγκυβερνήσει. Αυτό μπορεί να το κάνει η ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ. Μοιάζουν σε πολλά. Μην τους βλέπεις που αντιδρούν και που λένε τώρα ότι δεν θα συγκυβερνήσουν. Το παλιό συνήθως όταν ψάχνει 'συνέταιρο' επιλέγει το παλιό, το γνώριμο».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ακόμη αναφέρθηκε στο παλιό πολιτικό σύστημα τονίζοντας: «Όταν είσαι αποκομμένος από την κοινωνία και αφοσιωμένος στην κομματική ζωή, δεν αποκτάς τα εφόδια ώστε να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις προς όφελος των πολλών. Όταν δεν έχεις δουλέψει ποτέ, όταν ήσουν πάντα παιδί του κομματικού σωλήνα, όταν ο μισθός έμπαινε και έβγαινε την 1η του μήνα χωρίς να ιδρώνεις, δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαλυμένη αγορά ή κλειστές τράπεζες».

Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες «να ψαλιδίσουν τα φτερά των δυο μεγάλων κομμάτων, να ενισχύσουν το Ποτάμι, ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε τους όρους, όντας δυνατοί και μέσα στα πράγματα».

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «υπάρχουν άνθρωποι στη ΝΔ, όπως υπάρχουν άνθρωποι και στο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταλάβει την ανάγκη να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας».

Όμως, σε ό,τι αφορά τη ΝΔ είπε ότι «είναι ένα κόμμα που δεν είχε την τόλμη ούτε να αλλάξει τον πρόεδρό της. Ποιοι θα είναι οι υπουργοί στο νέο σχήμα; Θα είναι οι ίδιοι οι προηγούμενοι; Αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν, να ανακυκλώνουν τα ίδια πρόσωπα; Και ο Τσίπρας με ποιους θα πολιτευτεί; Με ποιους υπουργούς; Με αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα;»

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε: «Δεν πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας έχει καταλάβει τα λάθη του. Βγήκε προχθές και είπε ότι θα συνεργαστεί μόνο με τον Καμμένο. Μπορεί να συνηγορήσει κανείς ότι αυτή η σύμπλευση και αυτή η συνύπαρξη ήταν πετυχημένη για τη χώρα;»

* Το μεσημέρι σε εκδήλωση που έγινε στα Πετράλωνα, ο κ. Θεοδωράκης παρουσίασε τις εκλογικές συνεργασίες του Ποταμιού.

«Είμαστε δυνατοί, είμαστε πολλοί, δίνουμε μια μάχη η οποία θα είναι νικηφόρα. Η Ελλάδα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στους υπουργούς προηγούμενων δεκαετιών, ούτε στους υπουργούς του προηγούμενου επταμήνου. Το Ποτάμι έχει και τις λύσεις και τους ανθρώπους» είπε.

Στην εκδήλωση παρουσίασε και ορισμένα από τα νέα πρόσωπα των εκλογικών συνδυασμών, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τα μέλη της Δράσης, του κόμματος «Ευρώπη-Οικολογία», καθώς και της κίνησης «Μπροστά», οι οποίοι θα στηρίξουν το Ποτάμι στις επερχόμενες εκλογές.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Θ.Σκυλακάκης της Δράσης, ο Πέτρος Τατσόπουλος, η Αθηνά Δρέττα, ο Σπύρος Λυκούδης, η Λενιώ Μυριβήλη και ο Παναγιώτης Βλάχος.

Το σύνολο των ψηφοδελτίων θα ανακοινωθεί σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass