ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΒΕΝΑ:

Ομάδες Παραγωγών και αξιοκρατικές ενισχύσεις

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2015 20:36

 

 

ΓΡΕΒΕΝΑ

Την πρότασή του για τους αγρότες κατέθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε χωριά του νομού Γρεβενών, όπου είχε συναντήσεις με αγρότες και κτηνοτρόφους. Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης την Ελλάδα δεν θα σώσουν τα δανεικά και τα μνημόνια, «αλλά οι μεγάλες αλλαγές και το να δώσουμε προτεραιότητα στην παραγωγή και την κτηνοτροφία».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξήγησε ότι υπάρχουν πράγματα «τα οποία μπορούμε να κάνουμε άμεσα» και παρουσίασε τις δύο προτάσεις του κόμματός του. Αυτές είναι: πρώτον, να οργανωθούν αγρότες και κτηνοτρόφοι σε ομάδες παραγωγών και σε ομάδες συνεταιρισμών, ώστε να συνεννοούνται, και να έχουν φόρο της τάξης του 13%, αφού όπως είπε, υψηλότερη φορολογία δεν αντέχεται και δεύτερον να τους παρέχεται οικονομική ενίσχυση αξιοκρατικά, όχι βάσει των παρεμβάσεων κομματικών μηχανισμών και παραγοντίσκων της πολιτικής, αλλά βάσει της παραγωγής τους. «Οι αγρότες πρέπει να παίρνουν τα λεφτά με βάση αυτό που παράγουν. Όχι μόνο την ποσότητα που παράγουν, αλλά και την ποιότητα που παράγουν» σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass