Ο Χρ. Κέλλας απαντά στον Πάνο Καμμένο

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2015 20:24 | Τελευταία ενημέρωση: 07 Σεπ 2015 20:46

 

Με αφορμή δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου στη Λάρισα, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν λίγες μέρες ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Τόσκας απαντώντας σε ερώτησή μου, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ανέφερε πως «δεν υπάρχει προς το παρόν σκέψη για κατάργηση της 1ης Στρατιάς», αφήνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο ανοιχτό το σενάριο κατάργησής της.

Σήμερα από τη Λάρισα, ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, πολιτικός προϊστάμενος του κ. Τόσκα, δήλωσε πως «η Λάρισα θα γίνει η στρατιωτική πρωτεύουσα της Ελλάδας» και πως «όχι μόνο δεν θα μειωθεί η παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λάρισα, αλλά θα ενισχυθεί».

Ευτυχώς για την Λάρισα, αλλά και τη χώρα γενικότερα, μετά τις 20 Σεπτεμβρίου οι δυο πολιτικοί αυτοί άντρες, αλλά και τα κόμματά τους, δεν θα χρειαστεί να συνεργαστούν ξανά για το μέλλον, ούτε της 1ης Στρατιάς, ούτε της οικονομίας, ούτε των εμπόρων, ούτε των αγροτών, ούτε των μικρομεσαίων, ούτε κανενός άλλου πολίτη που λίγο έλειψε να δει τους κόπους και τις θυσίες ετών, να πάνε χαμένες.

Τώρα, οι πολίτες ξέρουν και γι’ αυτό δεν πρόκειται να εξαπατηθούν εκ νέου από την θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δύο κομμάτων που τις προεκλογικές υποσχέσεις, τις μετατρέπουν σε μετεκλογικές εξαπατήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass