ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ:

Η ελληνικός Χρυσός σέβεται τη νομοθεσία

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2015 8:06

ΑΘΗΝΑ

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, σχετικά με την υπουργική απόφαση αναστολής των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός, την οποία κατηγόρησε για εκβιασμό στην απόφασή της να αναστείλει το 100% των εργασιών της, εξέδωσε η εταιρεία.

Η "Ελληνικός Χρυσός" υποστηρίζει ότι εφαρμόζει απαρέγκλιτα τη νομιμότητα και εκπληρώνει πλήρως όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της ενώ χαρακτηρίζει "ανυπόστατα μυθεύματα για τα οποία έχει αποφανθεί κατ' επανάληψη το Συμβούλιο της Επικρατείας" τα περί μη τήρησης των υποχρεώσεων.

"Ως εκ τούτου, καταλήγει η εταιρεία συμφωνούμε απόλυτα με τον κύριο Τσίπρα, ότι οι επενδύσεις πρέπει να σέβονται απόλυτα το περιβάλλον και την εργασιακή νομοθεσία, κάτι που εμείς στην Ελληνικός Χρυσός αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη".

Σημειώνεται πως ερωτηθείς σχετικά ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως "θέλουμε τις επενδύσεις αρκεί να υπάρχουν κανόνες".

Υπογράμμισε πως η κυβέρνηση αποφάσισε αναστολή του 40% των δραστηριοτήτων της εταιρίας επειδή η τελευταία δεν ανταποκρίθηκε στις συμβατικές της υποχρεώσεις αλλά εκείνη "εκβιαστικά αποφάσισε αναστολή του 100% των δραστηριοτήτων της".

"Δεν εκβιαζόμαστε. Σεβόμαστε τους 2000 εργαζόμενους αλλά πρέπει να υπάρχουν κανόνες" τόνισε και σημείωσε πως πρωτεύον είναι να διασφαλιστεί η κοινή περιουσία που είναι το περιβάλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass