Επεισόδια στην ΕΡΤ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 20:21

Τεταμένο είναι το κλίμα έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με τους άνδρες των ΜΑΤ να προσπαθούν να απωθήσουν τους μεταλλωρύχους που έχουν συγκεντρωθεί έξω από τις εγκαταστάσεις της δημόσιας τηλεόρασης από νωρίς.

Οι μεταλλωρύχοι που διαμαρτύρονται για την απόφαση αναστολής των τεχνικών μελετών για τη λειτουργία των μεταλλείων της "Ελληνικός Χρυσός", έχουν σηκώσει πανό έξω από την ΕΡΤ και δηλώνουν πως δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί αν δεν συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευ. Μεϊμαράκη.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται έξω από το κτήριο της ΕΡΤ περικύκλωσαν τους μεταλλωρύχους με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να γίνει περιορισμένη χρήση χημικών. Οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν σπρώχνοντας τους αστυνομικούς, ενώ χτυπούν τα κράνη τους στο έδαφος. 

«Ήρθαμε Αθήνα για την ευημερία, είμαστε εργαζόμενοι από τα μεταλλεία», γράφει ένα από τα πανό των μεταλλωρύχων.

«Ήρθαμε εδώ να πούμε τον καημό μας, είναι μια άδικη απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη. Μας έστειλε στην ανεργία, 2000 οικογένειες και έστειλε μια περιοχή στην φτώχεια και στην ανέχεια. Θα μείνουμε όσο χρειαστεί, όπου και αν χρειαστεί θα ήμαστε εδώ» ανέφερε μεταξύ άλλων στο Newsbomb.gr o πρόεδρος των εργαζομένων, Γιώργος Χατζής.

πηγή: newsbomb.gr
 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass