ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΒΑΣΕΙ ΛΙΣΤΑΣ (!)

«Rotation» από τον Λεβέντη και στη Λάρισα

* Θα πρέπει να περάσουν 4 χρόνια για να γίνει βουλευτής και η 8η της λίστας * Εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο απόψε επί της Φιλελλήνων

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2015 0:19

 

Του Κ. Γκιάστα

Με... ποδοσφαιρικό προγραμματισμό σχεδιάζει να εισέλθει στο κοινοβούλιο η Ένωση Κεντρώων καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρό της κ. Βασίλη Λεβέντη οι υποψήφιοι βουλευτές των λιστών έχουν ήδη συμφωνήσει να παραιτούνται υπέρ του επόμενου βουλευτή. Γι’ αυτό το «rotation» έχουν ήδη υπογράψει και οι υποψήφιοι βουλευτές του Νομού Λάρισας κάτι που σημαίνει πως αν τελικά το κόμμα κερδίσει το απαραίτητο ποσοστό ψήφων και πάρει έδρα στη Λάρισα τον Γιώργο Κατσιαντώνη θα ακολουθήσει ο Αδάμος Χελιδώνης μετά από έξι μήνες και αφού περάσουν οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Δαμιανός Ζώκας, Απόστολος Σιάτρας, Αναστάσιος Λέκκος, Ζαχαρίας Σκρέτας θα πρέπει να έχουν περάσει τριάμισι χρόνια (!) έτσι ώστε να χριστεί βουλευτής και η Κατερίνα Θεοδωρίδου που είναι 8η και τελευταία στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στον νομό.

«Αν θα έβαζα κάποιον πρώτο στην Αττική οι υπόλοιποι τι θα ήταν; Οδοντόκρεμες;» δήλωνε χαρακτηριστικά χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Λεβέντης και συνέχιζε: «Θεσπίσαμε τον όρο να παραιτείται ο βουλευτής υπέρ του επομένου και το δέχθηκαν όλοι. Ήταν όρος συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο στον οποίο θα παραιτούνται κάθε έξι μήνες για να αναλαμβάνει ο επόμενος». Μάλιστα τόνισε πως οι συνεργάτες τους να μην είναι ανίψια ή ξαδέρφια αλλά να παίρνει από το ψηφοδέλτιο για να ενημερώνονται επί του κοινοβουλευτικού έργου.

Χθες εν τω μεταξύ άνοιξε ανεπίσημα το εκλογικό κέντρο της Ένωσης Κεντρώων στη Λάρισα που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων 42. Σήμερα στις 9 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια και από τους υποψήφιους βουλευτές έγινε κάλεσμα προς όλους τους υποστηρικτές να δώσουν το «παρών».

Όσον αφορά στην κίνηση των υποψήφιων βουλευτών ο πρώτος στη λίστα Γιώργος Κατσιαντώνης επισκέφτηκε τα χωριά Αγιονέρι, Ευαγγελισμό, Μαγούλα, Συκέα και Παλαιόκαστρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass